Φέτελ: «Για τη νίκη στη Σεπάνγκ»

Γιώργος Βαρίνος
Φέτελ: «Για τη νίκη στη Σεπάνγκ»
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ έχει στόχο να επαναλάβει την περσινή του επιτυχία στη Σεπάνγκ και να πανηγυρίσει εκ νέου τη νίκη με τη Ferrari εκεί.

Θα έρθει στη Μαλαισία η πρώτη νίκη της Ferrari στο φετινό πρωτάθλημα της Formula1; Η απάντηση θα δοθεί στην πίστα, αν και κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο, όμως αυτός είναι και ο στόχος του Σεμπάστιαν Φέτελ. «Νομίζω ότι είναι σωστό να ονειρευόμαστε. Είμαστε εδώ για τη νίκη και τίποτα άλλο.

Όταν έρθει η ευκαιρία, παρόμοια με αυτή που υπήρξε πέρυσι, πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Είχαμε μερικούς αγώνες, στους οποίους θα μπορούσαμε να κερδίσουμε και δεν τα καταφέραμε, οπότε δεν κάναμε καλή δουλειά.

Όμως, τώρα ανυπομονούμε και έχουμε έξι αγώνες, όπου θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο», δήλωσε ο Γερμανός, με το πέρας των δύο πρώτων περιόδων των ελεύθερων δοκιμών της Μαλαισίας. Όσο για τη μάχη με τη Red Bull, καθώς ήταν 0.432 δεύτερα πιο γρήγορος από τον Μαξ Φερστάπεν στο FP2, δεν ξεγράφει τους «κόκκινους ταύρους».

«Δεν έχω δει τα πάντα από αυτή τη διαδικασία ακόμα. Δείχνουν να είναι πολύ δυνατοί με τη μέση γόμα, αλλά δεν ξέρω τη θα συμβεί με τη μαλακή. Όπως έχουμε δει στους τελευταίους αγώνες, είναι πολύ μικρή η διαφορά μεταξύ μας και της Red Bull και η Mercedes φαίνεται να έχει ένα προβάδισμα».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!