Πέρεζ για Haas

Γιώργος Βαρίνος
Πέρεζ για Haas
Φήμες θέλουν τον Σέρχιο Πέρεζ να εξετάζει το ενδεχόμενο της Haas όσο δεν ανανεώνει με τη Force India.

Ο Σέρχιο Πέρεζ έκανε λόγο για περαιτέρω ενδιαφέρουσες επιλογές, αν δε συνεχίσει στη Force India, και φήμες θέλουν μία εξ' αυτών να είναι η Haas. Ο λόγος, βέβαια, είναι ότι η αμερικανική ομάδα έχει τεχνική συνεργασία με τη Ferrari και θα μπορούσε να δώσει μία θέση στον Μεξικανό στη Scuderia από το 2018 και μετά.

Γι' αυτό, άλλωστε, έγιναν και τόσες συζητήσεις με τους χορηγούς του, αφού αναζητεί ομάδα που στο μέλλον θα του δώσει τη δυνατότητα για νίκες. Ωστόσο, τόνισε ότι μέχρι την εβδομάδα που μας έρχεται θα γνωρίζει για το τι μέλλει γενέσθαι. «Δεν είναι μυστικό ότι θέλω να είμαι εδώ (στη Force India) και την επόμενη χρονιά, ειδικά αφού πάμε σε μία νέα γενιά, και πιστεύω στην ομάδα.

Σίγουρα θα γνωρίζω πριν το επόμενο Γκραν Πρι. Αυτή τη στιγμή απλά συγκεντρώνομαι στην ομάδα. Υπάρχουν μερικές άλλες ενδιαφέρουσες επιλογές στο τραπέζι. Τώρα ελπίζω να συνεχίσω με μία ομάδα κι αν αυτό δε γίνει, τότε θα πρέπει να κοιτάξουμε κάτι άλλο από την επόμενη εβδομάδα», δήλωσε ο 26χρονος πιλότος από τη Σεπάνγκ, όπου βρίσκεται για το Γκραν Πρι της Μαλαισίας.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο Πέρεζ έχει συμβόλαιο με τη Force India για έναν ακόμα χρόνο, στο οποίο... πατάει η ομάδα του Σίλβερστοουν, αλλά η επιθυμία του να βρει ομάδα που θα του δώσει την ευκαιρία να βρεθεί σε ανταγωνιστικό επίπεδο και να πανηγυρίσει νίκες (όπως το να πάει στη Ferrari μέσω της Haas) έφερε υπό αμφισβήτηση το μέλλον του και τις προαναφερθείσες συζητήσεις.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!