Οικογενειακό περιτύλιγμα για το Audi RS3

Πέτρος Πιτσίνης
Οικογενειακό περιτύλιγμα για το Audi RS3
Το εκρηκτικό μοντέλο της Audi που έχουμε γνωρίσει μέχρι στιγμής με χάτσμπακ αμαξώματα έρχεται και σε τετράθυρο, με 400 άλογα!

Το σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού είναι γεγονός και μέσα από αυτό οι εταιρείες θα μας αποκαλύψουν αρκετά... μυστικά τους, όπως συνέβη και με την Audi. Η Γερμανική φίρμα επιβεβαίωσε πως έχει στα σκαριά το RS3 Sedan, κάτι που έχει γραφτεί πολύ τους τελευταίους μήνες, όμως η Audi δεν είχε δώσει απάντηση.

Θα σταθεί απέναντι στην Mercedes-AMG CLA45 και θα εξοπλίζεται με το βραβευμένο πεντακύλινδρο σύνολο των 2.5 λίτρων, της οικογένειας TFSi. Με ισχύ που θα αγγίζει τους 400 ίππους και τα 480 Nm ροπής, καταλαβαίνουμε πως πρόκειται για ένα οικογενειακό μοντέλο με επιδόσεις από supercar δεκαετίας!

Το σύστημα τετρακίνησης Quattro δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα τέτοιο δημιούργημα της Audi και βεβαίως, το αυτόματο σασμάν διπλού συμπλέκτη των επτά σχέσεων. Αλλαγές θα υπάρχουν και στη στήσιμο του αυτοκινήτου, με ενισχυμένο σασί και πιο σκληρή ανάρτηση συγκριτικά με τα υπόλοιπα «αδέρφια» του, ενώ μεγαλύτερα θα είναι και τα φρένα. Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του Audi RS3 Sedan θα έρθουν αργότερα, μαζί με εκείνες του νέου Q5. Οπότε, μείνετε συντονισμένοι!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!