Επιβεβαίωσε το κορυφαίο Hypercar η Mercedes

Επιβεβαίωσε το κορυφαίο Hypercar η Mercedes

Επιβεβαίωσε το κορυφαίο Hypercar η Mercedes

Η φίρμα πριν από λίγα λεπτά είπε πως θα κατασκευάσει ένα υπεραυτοκίνητο με στοιχεία από την F1, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που είχαν ακουστεί!   

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που είχαμε ακούσει τις πρώτες φήμες για το hypercar της Mercedes και σήμερα, η φίρμα έρχεται για να τις επιβεβαιώσει. 

Στην βραδινή παρουσίαση για το τι θα δούμε στην έκθεση του Παρισιού, η μάρκα με σήμα το αστέρι το είπε και μάλιστα, έδειξε και το σχήμα που θα έχει. Εννοείται ότι είναι πάρα πολύ νωρίς ώστε να αποκαλύψουν τα τελικά τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, όμως είναι σχεδόν σίγουρο πως θα είναι υβριδικό. 

Μάλιστα, λέγεται πως θα πάρει αυτούσιο το μοτέρ από το μονοθέσιο της F1 και αυτό σημαίνει πως θα έχουμε έναν V6 τούρμπο κινητήρα των 1.6 λίτρων, με σχεδόν 900 ίππους ισχύ και άλλον έναν ηλεκτροκινητήρα με 160 άλογα. Τις επόμενες μέρες, η Mercedes-AMG μπορεί να αποκαλύψει περισσότερα, όμως το αυτοκίνητο θα εμφανιστεί προς το τέλος της δεκαετίας. Πάντως, μην περιμένετε να κοστίζει λιγότερα από 2 εκατομμύρια Ευρώ! 

*Στις φωτογραφίες απεικονίζεται το πρωτότυπο SL GTR by Mark Holster. 

Best of internet