Η Mercedes-Benz απογειώνει την πολυτέλεια!

Πέτρος Πιτσίνης
Η Mercedes-Benz απογειώνει την πολυτέλεια!
Μετά από τις κορυφαίες λιμουζίνες για το... έδαφος, η Mercedes μας δείχνει και ένα τζετ που φέρει την υπογραφή της, ώστε να δώσει κάτι από το... αστέρι σε κάθε είδους μετακίνηση!

Όσοι είναι κάτοχοι των κορυφαίων μοντέλων της Mercedes-Benz και δεν την αλλάζουν με τίποτα, μπορούν να ρίξουν μια ματιά και στη νέα πρόταση της φίρμας, η οποία κυριολεκτικά... πετάει! Η μάρκα με σήμα το αστέρι σε συνεργασία με τη Lufthansa Technik, παρουσιάζουν ένα ιδιωτικό αεροσκάφος το οποίο ενσωματώνει όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες και έχει ένα υπερπολυτελές εσωτερικό.

Ως βάση χρησιμοποιήθηκαν τα Airbus A320 και Boeing 737 και μέσα σε αυτά, «κτίστηκε» μια καμπίνα προδιαγραφών σουίτας. Μια ειδική «ζώνη καλωσορίσματος», με την κουζίνα, ένα δωμάτιο και το μπάνιο συναντάμε στο εμπρός μέρος ενώ περπατώντας προς τα πίσω, βρίσκουμε το καθιστικό, συστήματα ενημεροδιασκέδασης και άλλο ένα δωμάτιο για τους «φιλοξενούμενους». Συνολικά, μέχρι και 16 άτομα μπορούν να απολαύσουν ταυτόχρονα το ταξίδι με το αεροσκάφος. Μέχρι στιγμής, δεν έχουμε φωτογραφίες για το εξωτερικό μέρος, ωστόσο μπορείτε να απολαύσετε το εσωτερικό στις παρακάτω φωτογραφίες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!