Ετοιμάζει το «μπαμ» η BMW

Πέτρος Πιτσίνης
Ετοιμάζει το «μπαμ» η BMW
Στο σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού, οι Γερμανοί θα μας δείξουν την τελευταία προσθήκη στην γκάμα των SUV τους, η οποία δεν θα είναι άλλη από την X2!

Το έκτο μοντέλο της σειράς X θα μας δείξει η BMW στο Παρίσι και συγκεκριμένα, το νέο τους μοντέλο θα έχει τον κωδικό X2. Η φίρμα μας έδειξε από σήμερα μια φωτογραφία, η οποία όμως δεν μας αφήνει να διακρίνουμε πολλά στο σχεδιασμό του αυτοκινήτου.

Κοιτώντας πιο προσεκτικά, αποκαλύπτονται τα στενόμακρα φωτιστικά σώματα και το σπορ «ύφος» της μάσκας, το οποίο περιμένουμε να συνεχιστεί και στο υπόλοιπο αμάξωμα. Στην ουσία, από ότι έχει αφήσει να εννοηθεί η BMW, θα είναι μια πιο σπορ παραλλαγή της X1 οπότε η γραμμή της οροφής θα έχει λογικά και μεγαλύτερη κλίση.

Το αυτοκίνητο που θα δούμε θα είναι μια ανάσα (σχεδιαστικά) από την έκδοση παραγωγής, την οποία θα δούμε λίγο αργότερα, όπως υπολογίζουμε. Αν οι φήμες είναι αληθείς, θα «πατάει» στην πλατφόρμα της X1 (και του MINI), κάτι που σημαίνει κίνηση στον εμπρός άξονα και προαιρετικά, τετρακίνηση. Περισσότερες εικόνες (και πληροφορίες, ενδεχομένως) θα έχουμε αύριο, μετά την παρουσίαση στο Παρίσι.

*H κεντρική φωτογραφία είναι ηλεκτρονικά επεξεργασμένη κι όχι επίσημη από τη BMW. Παρακάτω, η εικόνα που δημοσίευσε η φίρμα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!