Κράτσλοου: «Η Ducati θέλει Μάρκεζ, όχι Λορένθο»

Πέτρος Πιτσίνης
Κράτσλοου: «Η Ducati θέλει Μάρκεζ, όχι Λορένθο»
Ο Βρετανός αναβάτης είπε ξεκάθαρα πως αν η Ducati θέλει να κατακτήσει τον τίτλο, τότε η επιλογή τους πρέπει να είναι ο Ισπανός της Honda κι όχι εκείνος της Yamaha.

Ο Χόρχε Λορένθο από την επόμενη σεζόν θα «τρέχει» μαζί με την Ducati, όμως ο Καλ Κράτσλοου, υποστηρίζει πως αν θέλουν να πάρουν σίγουρα το πρωτάθλημα, θα πρέπει να «κοιτάξουν» προς Honda μεριά και συγκεκριμένα, προς τον Μάρκεζ.

«Αν πας να ρωτήσεις τον Ντοβιτσιόζο ποιον θα διάλεγε για να αντικαταστήσει τον Ιανόνε, θα έλεγε πιθανότατα εμένα, γιατί μπορώ να καταλάβω εύκολα τη μοτοσυκλέτα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνω τόσο καλή δουλειά σαν τον Λορένθο. Απλώς πιστεύω πως αν κοιτάνε για κάποιον που θα τους φέρει σίγουρα το πρωτάθλημα, αυτός θα ήταν ο Λορένθο με αυτή τη μηχανή; Όχι. Ο Μαρκ Μάρκεζ» ήταν τα λόγια του.

Ο Βρετανός σχολίασε και την πρόσφατη «κόντρα» μεταξύ Λορένθο και Ρόσι, αμέσως μετά. «Δεν φοβάμαι να το πω. Ο Λορένθο παραπονιέται για μια προσπέραση, δεν έχει προσπεράσει ποτέ κάποιον επιθετικά στο παρελθόν; Ο Βαλεντίνο δεν τον προσπέρασε επιθετικά, είναι απλά ένας αγώνας. Αν κάποιος σε προσπερνά, πρέπει ή να σηκώσεις το σώμα σου για να τον αποφύγεις ή μένεις εκεί και σε χτυπάει. Δική σου η επιλογή. Ο Χόρχε κάνει λάθος».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!