Θέλει τίτλο από την Κορσική ο Οζιέ

Θέλει τίτλο από την Κορσική ο Οζιέ

Ο Σεμπαστιάν Οζιέ επιθυμεί να κατακτήσει τον τέταρτο τίτλο της καριέρας του από το Ράλι Κορσικής, το οποίο διεξάγεται το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Θέλει τίτλο από την Κορσική ο Οζιέ

Μετά από ένα μήνα και μία εβδομάδα (ακυρώθηκε η Κίνα), το WRC επανέρχεται στη δράση με το Ράλι Γαλλίας στην Κορσική. Ο οδηγός της Volkswagen... παίζει εντός έδρας και πάει εκεί με προβάδισμα 59 βαθμών από τον Αντρέας Μίκελσεν. Γίνεται να κατακτήσει από τώρα τον τίτλο;

Κι όμως γίνεται, αν ο ίδιος πάρει το μάξιμουμ των πόντων (25 για τη νίκη και 3 από την Power Stage) και ο ομόσταυλός του μαζέψει από τρεις βαθμούς και κάτω. Έτσι, επιθυμεί το τέταρτο πρωτάθλημα της καριέρας του να έρθει από τώρα και να είναι πιο χαλαρός στους τρεις τελευταίους αγώνες της σεζόν.

«Η Κορσική είναι πολύ μακριά από ένα εύκολο Ράλι. Υπάρχει ένας αριθμός νέων κομματιών στον δρόμο και πολλές ειδικές που έχουν αλλαχθεί. Μου αρέσουν αυτές οι αλλαγές, καθώς κάνουν τον αγώνα πιο προκλητικό. Περιμένω να είναι τόσο κλειστός όσο στη Γερμανία. Αφού ο Χουλιάν (Ινγκρασιά) κι εγώ αποτύχαμε να είμαστε πρώτοι στη Γαλλία τα δύο προηγούμενα χρόνια, ο προσωπικός μου στόχος είναι επιτέλους να οδηγήσω καλά εδώ και να παλέψω για τη νίκη».

Best of internet