Μεταχειρισμένο με τη «σφραγίδα» της Citroen!

Μεταχειρισμένο με τη «σφραγίδα» της Citroen!

Μεταχειρισμένο με τη «σφραγίδα» της Citroen!

Ένα νέο σάιτ με αυτοκίνητα από «δεύτερο χέρι» άνοιξε η Citroen, με λειτουργική σχεδίαση που κάνει τη χρήση του πάρα πολύ απλή!   

Η Citroën συνεχίζει να πρωτοπορεί, καθώς από σήμερα είναι διαθέσιμη η νέα ιστοσελίδα της για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Αυτή, έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με τις τελευταίες τεχνολογίες του internet, είναι φιλική προς τον χρήστη και προσαρμόζεται εύκολα σε διαφορετικές οθόνες όπως laptop, tablets και smartphones!

Στην αρχική σελίδα οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν άμεσα ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο μέσω της μηχανής αναζήτησης, χρησιμοποιώντας τα φίλτρα, τα οποία είναι: χρονολογία, τιμή, μοντέλο, χιλιόμετρα, κυβικά, ίπποι, χρώμα και καύσιμο.

Επίσης, μπορούν να περιηγηθούν και να δουν όλα τα διαθέσιμα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα μέσω του βασικού μενού στην κατηγορία “Αυτοκίνητα”. Τα διαθέσιμα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα έχουν πληροφορίες σχετικά με την χρονολογία, την τιμή, τα χιλιόμετρα, τους ίππους, το καύσιμο, το κιβώτιο, λεπτομέρειες εξοπλισμού, δυνατότητα εγγύησης κ.α.

Εφόσον ο χρήστης εντοπίσει το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο της Citroën που τον ενδιαφέρει, μπορεί να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του άμεσα, είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας που βρίσκεται μέσα στην σελίδα του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, είτε τηλεφωνικά επικοινωνώντας με τον υπεύθυνο επικοινωνίας. Επισκεφθείτε τώρα τη νέα ιστοσελίδα κάνοντας κλικ εδώ και επωφεληθείτε από τις προσφορές μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της Citroën!

Best of internet