Αναποφάσιστη η Honda για αναβαθμίσεις στη Μαλαισία

Γιώργος Βαρίνος
Αναποφάσιστη η Honda για αναβαθμίσεις στη Μαλαισία
Στη Honda δεν μπορούν να αποφασίσουν αν θα πάνε με αναβαθμίσεις στη μονάδα ισχύος των μονοθεσίων της McLaren στη Μαλαισία.

Το ενδεχόμενο να γλιτώσουν την ποινή στο... εντός έδρας Γκραν Πρι τους οδήγησε τους ανθρώπους της Honda να σκεφτούν την περίπτωση της Μαλαισίας για αναβαθμίσεις στον κινητήρα, που... φορούν τα μονοθέσια της McLaren, οι οποίες θα φέρουν ποινές.

Ωστόσο, στην ιαπωνική εταιρεία ακόμα δεν έχουν αποφασίσει το τι θα κάνουν, με τον Γιουσούκε Χασεγκάβα να τονίζει ότι η απόφαση θα ληφθεί τελευταία στιγμή στη Σεπάνγκ. «Δεν είμαστε 100% βέβαιοι αν θα έχουμε αναβαθμίσεις στη μονάδα ισχύος γι' αυτόν τον αγώνα, όμως θα κοιτάξουμε να πάρουμε την τελική απόφαση στην πίστα με βάση την ισορροπία, την απόδοση και την αξιοπιστία.

Η βάση στη Σακούρα προσπαθεί να βρει μία λύση για την καλύτερη απόδοση. Το να ξοδέψουμε απλά μερικά τόκεν είναι πολύ εύκολο, αλλά το να φέρουμε απόδοση είναι διαφορετικό. Αν μπορέσουμε να βρούμε αξιοπιστία σε αμφότερες τις πλευρές του γκαράζ, τότε μπορούμε να έχουμε ένα θετικό τριήμερο.

Έχουμε αποδείξει πρόσφατα ότι έχουμε το υλικό να τερματίσουμε μπροστά από κάποιες δυνατές ομάδες, γι' αυτό θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για να διατηρήσουμε τη θέση μας και να βρεθούμε πιο κοντά στις μπροστινές θέσεις του γκριντ», δήλωσε το αφεντικό της Honda σε θέματα Formula1.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!