Ρικιάρντο: «Μαθαίνεις από Φερστάπεν, Φέτελ»

Γιώργος Βαρίνος
Ρικιάρντο: «Μαθαίνεις από Φερστάπεν, Φέτελ»
Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο τόνισε ότι μαθαίνεις πολλά, όταν έχεις για ομόσταυλους τους Μαξ Φερστάπεν και Σεμπάστιαν Φέτελ.

Για τη συνύπαρξή του με τον Μαξ Φερστάπεν στη Red Bull και αυτή με τον Σεμπάστιαν Φέτελ πριν από δύο χρόνια στην ίδια ομάδα μίλησε ο Ντάνιελ Ρικιάρντο. Ο Αυστραλός τόνισε ότι οι δύο πρώτοι είναι από αυτούς που μπορείς να μάθεις πολλά, όταν τους έχει για ομόσταυλους.

«Οι Μαξ (Φερστάπεν) και Σεμπ (Φέτελ) είναι δύο άνθρωποι, από τους οποίους μπορείς να μάθεις, όταν τους έχεις ομόσταυλους. Η εμπειρία του Σεμπ, ο τρόπος που αλληλεπιδρούσε με την ομάδα ήταν πολύ ενδιαφέρων.

Ο Μαξ έρχετε με νεότητα, φωτιά κι ενέργεια. Επίσης, με κάποιες νέες τεχνικές οδήγησης, τις οποίες ας πούμε ότι χρησιμοποιούν τα μικρά παιδιά. Οπότε είναι ενδιαφέρον να μαθαίνεις από αμφότερους. Ο Μαξ τραβάει πολλή προσοχή, είναι ο νεότερος σε ηλικία πιλότος και νικητής της F1.

Γι' αυτόν υπάρχει πολλή πίεση, αλλά εγώ κοιτάω το δικό μου. Έχει πολύ ταλέντο. Αν μπορέσω να πάρω το πάνω χέρι, τότε μοιάζει λίγο με τον Σεμπ. Είναι και οι δύο σε υψηλή εκτίμηση, γι' αυτό αν μπορώ απλά να τα καταφέρνω εναντίον τους, μόνο και μόνο αυτό με βοηθάει», ήταν τα λόγια του τρεις φορές νικητή στην F1.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!