Η κακή απόδοση καθυστερεί τους οδηγούς για Renault

Γιώργος Βαρίνος
Η κακή απόδοση καθυστερεί τους οδηγούς για Renault
Η κακή απόδοση της Renault καθυστερεί την απόφαση της Renault για το οδηγικό δίδυμο του 2017, όπως είπε ο Σιρίλ Αμπιτεμπούλ, που αναφέρθηκε και στον Εστεμπάν Οκόν.

Για τον Σεπτέμβριο είχε αφήσει το θέμα των οδηγών που θα πάρουν θέση βασικού το 2017 είχε αφήσει η Renault. Ωστόσο, φτάνουμε στα τέλη του μήνα και απόφαση δεν έχει ληφθεί από τους Γάλλους, με τον Σιρίλ Αμπιτεμπούλ να τονίζει ότι η κακή απόδοση της ομάδας του Ένστοουν καθυστερεί και το προαναφερθέν θέμα.

«Πρέπει να είμαστε δίκαιοι με τους οδηγούς που έχουμε. Ξέρουμε ότι το υλικό που χρησιμοποιούμε δεν είναι το καλύτερο. Τους δίνουμε όλες τις πιθανές ευκαιρίες και είναι δύσκολο. Πρέπει να αποδεχτούμε ότι χρειαζόμαστε λίγο περισσότερο χρόνο (για τους οδηγούς). Έχουμε έναν αριθμό καλών επιλογών, που δείχνει ότι ο κόσμος πιστεύει στο πρότζεκτ της Renault.

Απλά προσπαθούμε να πάρουμε την καλύτερη απόφαση για την ομάδα και χρειαζόμαστε μερικές περαιτέρω πληροφορίες από αυτές που έχουμε τώρα. Ο εξτρά χρόνος που παίρνουμε δεν είναι σε βάρος των τωρινών οδηγών μας», είπε, μεταξύ άλλων, ο διευθύνων σύμβουλος της Renault σε συνέντευξή του στο Autosport.

Μάλιστα, ρωτήθηκε και για τον Εστεμπάν Οκόν και αν θα τσεκαριστεί η περίπτωσή του τονίζοντας πως είναι πλεονέκτημα τώρα που έχει μία θέση στο γκριντ και δεν είναι αναπληρωματικός. «Εννοείται και είμαστε σε καλή θέση, καθώς τώρα τρέχει, οπότε είναι επιπλέον πληροφορίες για μας».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!