Αυτοί είναι οι χειρότεροι οδηγοί στο Ηνωμένο Βασίλειο

Γιώργος Βαρίνος
Αυτοί είναι οι χειρότεροι οδηγοί στο Ηνωμένο Βασίλειο
Τους χειρότερους οδηγούς στο Ηνωμένο Βασίλειο κατέγραψε ασφαλιστική εταιρεία, με το Μπρίστολ να είναι στην κορυφή.

Μόνο στην Ελλάδα οδηγούμε (κατά πλειοψηφία) ανεύθυνα; Nooot!!! Ασφαλιστική εταιρεία αυτοκινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο κατέγραψε τους χειρότερους οδηγούς στους δρόμους του Νησιού. Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται το Μπρίστολ, με το Λίβερπουλ και το Νόριτς να ακολουθούν.

Μάλιστα, το Μπρίστολ χρίστηκε ως η χειρότερη πόλη για οδηγούς που μιλούν στο τηλέφωνο, ενώ οδηγούν, υπερβαίνουν τα όρια ταχύτητας και δεν υποδεικνύουν τι θέλουν να κάνουν (με άλλα λόγια δε βγάζουν ποτέ τον «άγνωστο χ», που λέγεται φλας) σε συνθήκες κίνησης.

Επίσης, στις ενέργειες, με βάση τις οποίες χρίστηκε η πόλη με τους χειρότερους οδηγούς, είναι και η μη αναγκαία χρήση της κόρνας, ακόμα και να κάνουν... παπί τους πεζούς πατώντας σε... λίμνη με νερό!

Από εκεί και πέρα, ως χειρότεροι οδηγοί φέρονται και οι γυναίκες άνω των 55 ετών επειδή οδηγούν πολύ αργά σε λάθος λωρίδα, τη στιγμή που οι άνδρες έχουν... συλληφθεί να κόβουν στροφές και να οδηγούν στη μέση του δρόμου!

Κι εμείς νομίζαμε ότι μόνο εδώ συμβαίνουν αυτά λόγω του ότι δεν έχουμε παιδεία κλπ., κλπ.! «Η απερίσκεπτη ή απρόσεκτη οδήγηση είναι δύο βασικές αιτίες των ατυχημάτων στους δρόμους μας. Τα αποτελέσματα αυτής της αναφοράς θα υπενθυμίσουν στον κόσμο ότι οι δράσεις τους στον δρόμο έχουν επίδραση σε άλλους οδηγούς.

Είναι καλύτερο να είναι ασφαλείς παρά να ρισκάρουν να τραυματιστούν οι ίδιοι ή να τραυματίσουν κάποιον άλλον. Οπότε, πάρτε μία βαθιά ανάσα, αφήστε μία ασφαλή απόσταση μεταξύ του οχήματός σας και του μπροστινού σας και οδηγήσει με ασφαλή ταχύτητα», δήλωσε η επικεφαλής της εν λόγω ασφαλιστικής.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!