Επιστρέφει στο Μότετζι ο Σμιθ

Γιώργος Βαρίνος
Επιστρέφει στο Μότετζι ο Σμιθ
Ο Μπράντλεϊ Σμιθ θα επανέλθει στη δράση στο Γκραν Πρι Ιαπωνίας, που θα διεξαχθεί στο Μότετζι, αφού έχασε τρεις αγώνες.

Στη δράση είναι έτοιμος να επανέλθει ο Μπράντλεϊ Σμιθ, που έμεινε εκτός για τρεις αγώνες. Ο Βρετανός τραυματίστηκε στις 8 Ώρες του Οσερσλέμπεν, όμως έχει ανακάμψει και θα επιστρέψει στο Γκραν Πρι της Ιαπωνίας, το οποίο θα διεξαχθεί στο Μότετζι τη μεθεπόμενη εβδομάδα (14-16/10). «Είμαι πραγματικά χαρούμενος που θα επιστρέψω στη Yamaha YZR-M1 στο Μότετζι.

Πρέπει να παραδεχτώ ότι ήταν πρόκληση για μένα να παρακολουθώ τρεις αγώνες από τον καναπέ, ακόμα κι αν φάνηκε ότι οι συνθήκες σε αυτούς τους αγώνες ήταν δύσκολες. Είναι καλό που αυτή η περίοδος τελείωσε τώρα και μπορώ τελικά να επιστρέψω στην πίστα.

Έχω δουλέψει σκληρά για την ανάκαμψή μου και πολλοί άνθρωποι έχουν ξοδέψει πολύ χρόνο και έχουν καταβάλει προσπάθεια για να μου δώσουν την καλύτερη πιθανότητα να είμαι έτοιμος όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Για την ακρίβεια, η διαδικασία ανάκαμψης θα διαρκούσε έξι μήνες, αλλά μετά από τις προσπάθειες που κάναμε εγώ και οι γιατροί κατάφερα να το πράξω αυτό σε οχτώ με εννιά εβδομάδες. Είναι σούπερ που είμαι ξανά σε φόρμα για να τρέξω και ενθουσιασμένους για τους τέσσερις τελευταίους αγώνες του Moto GP για το 2016.

Επιπλέον, ανυπομονώ να δω ξανά όλη την ομάδα της Monster Yamaha Tech 3», δήλωσε ο 25χρονος αναβάτης. Τέλος, να σημειώσουμε ότι σε αυτά τα τρία Γκραν Πρι σε Μεγάλη Βρετανία, Σαν Μαρίνο, Αραγονία η Monster Yamaha Tech 3 δε βρήκε αντικαταστάτη και πορεύτηκε μόνο με τον Πολ Εσπαργκαρό.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!