Ενώνουν τις δυνάμεις τους οι Renault-Nissan, Microsoft

Γιώργος Βαρίνος
Ενώνουν τις δυνάμεις τους οι Renault-Nissan, Microsoft
Οι Renault-Nissan και Microsoft ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους, ώστε να εξελίξουν νέες τεχνολογίες για να κάνουν καλύτερη τη σύνδεση των ιδιοκτητών των οχημάτων με τη δουλειά τους, τη διασκέδαση και τα social media.

Τις δυνάμεις τους αποφάσισαν να ενώσουν οι Renault-Nissan και Microsoft, με τον σκοπό να είναι η εξέλιξη νέων τεχνολογιών. Οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους και τόνισαν ότι αυτή έχει στόχο να κάνει καλύτερη τη σύνδεση του ιδιοκτήτη ενός οχήματος με τη δουλειά του, τη διασκέδαση και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα, μέρος της συμφωνίας είναι και η εξέλιξη του Microsoft Azure cloud για να του παρέχουν νέες υπηρεσίες, τη στιγμή που θα είναι βελτιωμένο το σύστημα πλοηγού και θα υπάρχουν περισσότερες δυνατότητες στη χρήση του κινητού τηλεφώνου.

«Η συνεργασία με τη Microsoft μας επιτρέπει να επιταχύνουμε την εξέλιξη των τεχνολογιών που απαιτούνται και δεν τις έχουν ποτέ φανταστεί οι πελάτες», δήλωσε ο πρώτος αντιπρόεδρος της Renault-Nissan σε θέματα συνδεσιμότητας και υπηρεσιών κινητής, Ότζι Ρέτζικ.

«Η Renault-Nissan είναι ένας εξαιρετικός συνεργάτης χάρη στην παγκόσμια παρουσία της και στην εμβέλεια εταιρειών, που δίνει τη δυνατότητα να φέρεις εντελώς νέες ψηφιακές εμπειρίες σε πάρα πολλούς ανθρώπους», είπε, από τη μεριά του, το μέλος της Microsoft, Ζαν Φιλίπ Κουρτουά.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!