«Ανησυχεί» ο Βαλεντίνο Ρόσι

Πέτρος Πιτσίνης
«Ανησυχεί» ο Βαλεντίνο Ρόσι
Οι πέντε από τους επτά τελευταίους αγώνες έχουν κατακτηθεί από μοτοσυκλέτες της Honda, κάτι που έχει προβληματίσει τον «Γιατρό» και εκφράζει τις ανησυχίες του.

Ο επτά φορές πρωταθλητής στο MotoGP, Βαλεντίνο Ρόσι, δεν είναι και τόσο ευχαριστημένος από τους τελευταίους αγώνες, καθώς μπορεί να τα έχει πάει καλά, όμως δεν έχει κερδίσει σε κάποιον από αυτούς. Μαζί με αυτό, οι Yamaha έχουν μείνει σημαντικά πίσω από τις Honda και ο «Γιατρός» εξηγεί:

«Έχουμε ανησυχήσει λίγο και πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο, καθώς η Honda έχει κερδίσει πολλούς αγώνες τελευταία και με διαφορετικούς αναβάτες (Μάρκεζ, Πεντρόσα, Κράτσλοου, Μίλερ). Αντίθετα, εμείς έχουμε να κερδίσουμε από τη Βαρκελώνη.

Πρέπει να καταλάβουμε τι θα χρειαστεί να κάνουμε ώστε να βελτιωθούμε, γιατί έχουν μείνει τέσσερις πολύ σημαντικοί αγώνες και θέλω να είμαι έτοιμος να παλέψω για τη νίκη. Μπορούμε να φτιάξουμε τα θεμέλια ώστε να κάνουμε ένα βήμα εμπρός του χρόνου, με τις επόμενες πίστες να είναι καλές για τη μοτοσυκλέτα μας. Στην αρχή της σεζόν είχαμε την καλύτερη μηχανή, όμως τώρα πρέπει να δουλέψουμε».

Με τη βαθμολογική διαφορά του VR46 να αγγίζει τους 52 βαθμούς με τον πρώτο Μαρκ Μάρκεζ, ο Ιταλός δεν έκρυψε την άποψή του και πρόσθεσε: «Δεν έχει τελειώσει αν το πουν τα μαθηματικά. Όμως, την ίδια στιγμή, πρέπει να είμαστε ρεαλιστικοί. Ήταν δύσκολο με 43 (βαθμούς), τώρα με τους 52 είναι αρκετά περισσότερο. Πιστεύω πως το πρωτάθλημα έχει χαθεί ύστερα από το πρώτο μισό της σεζόν. Από την Αυστρία και μετά έχω μαζέψει κάποιους βαθμούς, όμως τα τρία μηδενικά από το πρώτο μισό της σεζόν είναι δύσκολο να καλυφθούν».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!