Αυτή είναι η φθηνότερη McLaren!

Πέτρος Πιτσίνης
Αυτή είναι η φθηνότερη McLaren!
Κάμπριο, ηλεκτροκίνητη και με θέση οδήγησης στο κέντρο, η Βρετανική φίρμα μας παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο, ωστόσο διαφέρει ελαφρώς από τις «μεγάλες αδερφές».

Όσοι είχαν όνειρο να αποκτήσουν κάποια στιγμή στη ζωή τους μια McLaren μάλλον έφτασε η ώρα, καθώς υπάρχει μια πρόταση στην... γκάμα της φίρμας με μόλις 430€! Ωστόσο, δύσκολα κάποιος ενήλικας θα βολευτεί μέσα σε αυτή, αφού πρόκειται για ένα παιδικό παιχνίδι! Όπως μπορούμε να δούμε, είναι μια αντιγραφή της P1, της ναυαρχίδας της φίρμας και όλα πάνω της παραπέμπουν σε εκείνη, από τη χαρακτηριστική διχρωμία μέχρι τη σχεδίαση και το άνοιγμα των θυρών!

Μπορεί να μην είναι τόσο αποτελεσματική σε επιδόσεις, αφού το ηλεκτροκίνητο παιχνίδι δεν ξεπερνά τα 5 χλμ./ώρα τελικής, όμως αυτά έρχονται μέσα σε μόλις δύο δευτερόλεπτα και πρόκειται για την έκδοση... φουλ έξτρα με ενσωματωμένο ηχοσύστημα για την ακρόαση τραγουδιών και... όπισθεν! Όσοι ενδιαφέρονται και θέλουν να αγοράσουν ένα στα παιδιά τους, θα διατίθεται από τη McLaren από το τέλος του Οκτώβρη και αργότερα θα εμφανιστεί σε διάφορα καταστήματα με παιχνίδια. Καλοτάξιδη, λοιπόν!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!