Πουλάει τη Lotus η Proton;

Πουλάει τη Lotus η Proton;

Πουλάει τη Lotus η Proton;

Οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζει η Proton και είναι ορατό το ενδεχόμενο να πουλήσει τη Lotus, κάτι που θα προκαλέσει... μπελάδες στη βρετανική μάρκα.

Το ενδεχόμενο να μπει και πάλι σε... μπελάδες βλέπει η Lotus, καθώς είναι ορατό το ενδεχόμενο να πουληθεί. Αυτό διότι η DRB-Hicom, η οποία έχει τα ηνία της βρετανικής μάρκας μέσω της θυγατρικής της Proton, αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και προσπαθεί να βρει μία λύση για να μη χρεοκοπήσει.

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα τη θέλουν να πουλάει και το μεγαλύτερο μερίδιο των μετοχών της Proton, ώστε να πάρει μια... ανάσα. Μάλιστα, πιστεύεται πως η Proton έχει κάνει προτάσεις για συνεργασία με άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες, με τις Suzuki, Renault και Peugeot να το έχουν επιβεβαιώσει, αλλά να μην έχουν εκφράσει δημόσια το ενδιαφέρον τους για μία τέτοια περίπτωση.

Πάντως, όπως και να έχει το... πράγμα, μία εξέλιξη σαν κι αυτή θα φέρει και πάλι δυσκολίες για τη Lotus στο οικονομικό σκέλος, γεγονός που μπορεί να βάλει... φρένο και στα σχέδιά της για το μέλλον, αφού αυτά περιλαμβάνουν μία νέα Elise.

Best of internet