Αριβαμπένε: «Έτσι θα πετύχουμε»

Αριβαμπένε: «Έτσι θα πετύχουμε»

Αριβαμπένε: «Έτσι θα πετύχουμε»

Ο Μαουρίτσιο Αριβαμπένε τόνισε τι χρειάζεται η Ferrari για να πετύχει και πως αυτό είναι να διατηρηθεί το καλό κλίμα που υπάρχει στο Μαρανέλο.

Την επιστροφή στην κορυφή έχει ως στόχο η Ferrari και ο Μαουρίτσιο Αριβαμπένε τόνισε τι χρειάζεται η Scuderia για να τον πετύχει. Ο επικεφαλής της ομάδας του Μαρανέλο ξεκαθάρισε ότι θα πρέπει να διατηρηθεί το καλό κλίμα που υπάρχει εκεί και πως δεν είναι ανάγκη να γίνει κάποια άλλη προσθήκη στο υπάρχον δυναμικό.

«Είμαστε εντάξει με τους ανθρώπους που έχουμε. Το κλίμα είναι καλό στο Μαρανέλο. Έχουμε τους σωστούς ανθρώπους με τον Ματία (Μπινότο) και όσους δουλεύουν μαζί του. Απλά πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε αυτού του είδους το κλίμα, να κοιτάξουμε την επόμενη χρονιά, να διατηρήσουμε μία ματιά στη φετινή και να δουλέψουμε ειρηνικά.

Αυτό σημαίνει χωρίς πίεση. Είναι ακριβώς αυτό που κάνουν και δεν έχω κάτι να προσθέσω. Ο Ματία κάνει καλή δουλειά και δε χρειαζόμαστε κανέναν άλλον. Είναι ο τεχνικός μας διευθυντής, όπως ήταν και πριν ο Τζέιμς (Άλισον)», ήταν τα λόγια του Ιταλού, που έχει αναλάβει αυτό το δύσκολο έργο να φέρει το «αλογάκι» εκ νέου στον θρόνο.

Best of internet