«Άκυρο» από Red Bull σε Renault για Σάινθ

Γιώργος Βαρίνος
«Άκυρο» από Red Bull σε Renault για Σάινθ
Σύμφωνα με τον Φρανζ Τοστ, η Red Bull δε θα αφήσει μέσα από τα χέρια της τον Κάρλος Σάινθ για να πάει στη Renault.

Οδηγικό δίδυμο για το 2017 αναζητεί ακόμα η Renault και στο... μικροσκόπιο των Γάλλων μπήκε και ο Κάρλος Σάινθ. Ο Ισπανός έχει αφήσει καλές εντυπώσεις στις δύο πρώτες του χρονιές στη Formula1 και φαίνεται πως σιγά-σιγά θα γίνει περιζήτητος.

Μάλιστα, στην ομάδα του Ένστοουν ίσως... πάτησαν στη συνεργασία των δύο πλευρών, όσον αφορά τους κινητήρες. Ωστόσο, αυτό δε θα εμποδίσει τη Red Bull να ρίξει... άκυρο στη Renault, όπως είπε ο Φρανζ Τοστ, αφού οι «κόκκινοι ταύροι» υπολογίζουν σε αυτόν και έχουν επενδύσει στο μέλλον του.

«Ο Κάρλος (Σάινθ) έχει συμβόλαιο με τη Red Bull και δε νομίζω ότι θα τον αφήσει να πάει σε άλλη ομάδα με βάση την επένδυση που έχει κάνει στην καριέρα του από τα πρώτα του βήματα σε μονοθέσιο. Σήμερα είναι επαγγελματίας υψηλού επιπέδου και δε βλέπω τον λόγο να φύγει.

Η Toro Rosso χρειάζεται τον Κάρλος, είναι γρήγορος, ταλαντούχος και το 2017 θα χρειαστούμε έναν οδηγό με το επίπεδό του», δήλωσε στην ιστοσελίδα motorsport.com ο επικεφαλής της Toro Rosso. Έτσι, όλα δείχνουν ότι... στενεύει ο κλοιός για τη Renault, που δεν αποκλείεται να συνεχίσει με τους Κέβιν Μάγκνουσεν, Τζόλιον Πάλμερ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!