Χέιντεν: «Ευχόμουν να είναι σαν τα Superbikes»

Γιώργος Βαρίνος
Χέιντεν: «Ευχόμουν να είναι σαν τα Superbikes»
Στο Moto GP επέστρεψε ο Νίκι Χέιντεν, καθώς αντικατέστησε τον τραυματία Τζακ Μίλερ, και τόνισε ότι ευχόταν να είναι σαν τα Superbikes, αφού πίστευε σε καλό αποτέλεσμα.

Με σκοπό να αντικαταστήσει τον Τζακ Μίλερ, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό, ο Νίκι Χέιντεν επέστρεψε για έναν αγώνα στο Moto GP. Αυτό έγινε στην Αραγονία, με τον Αμερικανό να μην είναι τόσο καλός στις ελεύθερες και στις κατατακτήριες δοκιμές, αλλά να βρίσκει καλύτερο ρυθμό στον αγώνα και να τερματίσει 15ος για να πάρει κι έναν βαθμό.

Κάτι στο οποίο στάθηκε ο ίδιος στις δηλώσεις του τονίζοντας ότι ευχόταν να είναι σαν τα Superbikes, αφού πίστευε ότι είχε τη δυνατότητα για ένα καλό πλασάρισμα. «Θα πρέπει να πω ότι ο αγώνας ήταν το καλύτερο μέρος του τριημέρου για μένα.

Την Παρασκευή υποτίμησα το πόσο θα μου έπαιρνε να πάρω ταχύτητα με το πακέτο, ειδικά με τα ελαστικά της Michelin και με το μπροστινό ελαστικό. Ξεκίνησα από πολύ πίσω την Παρασκευή, αλλά στον αγώνα έδινα μάχη με τους Πίρο, Μπαρμπέρα και Λαβέρτι, οι οποίοι ήταν όλοι δύο δεύτερα πιο γρήγοροι από μένα την πρώτη μέρα.

Έκανα καλή εκκίνηση και απόλαυσα τη μάχη και στους περισσότερους γύρους έκανα το καλύτερο. Ευχόμουν να είναι σαν τα Superbikes και να πάρουμε άλλη μία ευκαιρία επειδή με την εμπειρία που αποκτήσαμε θα μπορούσα να κάνω καλύτερη δουλειά. Ήλπιζα να έρθω εδώ και να έχω περισσότερο ρυθμό την Παρασκευή, αλλά αυτό δεν έγινε.

Ήξερα ότι θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο χωρίς δοκιμές, αλλά ήρθα και τα έδωσα όλα. Ήταν καλή εμπειρία και θέλω να ευχαριστήσω την Estrella Galicia 0,0 Marc VDS γι' αυτή την ευκαιρία. Είμαι υπερήφανος που δούλεψα με μία τόσο καλή ομάδα», ανέφερε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2006.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!