Θα γίνει «Βιετνάμ»!

Γιώργος Βαρίνος
Θα γίνει «Βιετνάμ»!
Ο μεγάλος χορηγός της Formula 1, η Heineken θα ήθελε να δει αγώνα του τόσο δημοφιλούς σπορ στο Βιετνάμ στο εγγύς μέλλον!

Η Heineken με την νέα της εταιρική σχέση με την Formula 1, συμφώνησε να είναι χορηγός σε επιλεγμένους αγώνες μέχρι το 2020. Η συμφωνία κλείστηκε τον Ιούνιο και ο διευθυντής της Heineken, Τζιανλούκα Ντι Τόντο, ανέφερε πως σκοπός της συνεργασίας είναι μέσω της Formula 1, η εταιρεία του να προσελκύσει υφιστάμενους και δυνητικούς καταναλωτές σε νέες σημαντικές αγορές.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Τζιανλούκα Ντι Τόντο
δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της F1 το εξής εντυπωσιακό: «Σε ποιές νέες αγορές θα θέλαμε να δούμε την Formula 1; Αυτό είναι πολύ απλό! Πάλι στην Ασία. Στο Βιετνάμ! Έχουμε έντονη παρουσία στο Βιετνάμ μέσω ενός τοπικού εταίρου και οι περισσότεροι επισκέπτες μας στη Monza ήταν από το Βιετνάμ! Θα ήταν ιδανικό να έχουν έναν δικό τους αγώνα στη Ho Chi Minh City!»

Ο
Ντι Τόντο είπε πως η περιοχή Ασίας-Ειρηνικού κατέχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την Heineken. «Η Heineken είναι εξαιρετικά ισχυρή στην Ευρώπη αλλά «η παιδική χαρά για το μέλλον» είναι η Ασία και οι χώρες του Ειρηνικού, καθώς πρόκειται για μια στρατηγική περιοχή για εμάς και το γεγονός πως έχουμε ήδη επτά αγώνες γύρω από αυτήν την περιοχή, είναι φανταστικό».

«Βεβαίως υπάρχει πρόγραμμα για να διπλασιαστούν οι αγώνες στις ΗΠΑ που φυσικά, είναι η μεγαλύτερη αγορά μας. Στις ΗΠΑ είναι ευκολότερο να ενεργοποιηθεί ένα σπορ, έτσι είμαστε ανοιχτοί σε συζητήσεις για να κάνουμε την Formula 1 ένα ακόμη πιο δημοφιλές σπορ».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!