Με μίζα στάνταρ η νέα CRF450RX

Γιώργος Βαρίνος
Με μίζα στάνταρ η νέα CRF450RX
Η Honda προσφέρει τη νέα CRF450RX που βασίζεται στη νέα 17YM CRF450R και περιλαμβάνει ανάρτηση προδιαγραφών enduro, PGM-FI και χαρτογράφηση EMSB και επιπλέον μεγαλύτερο ρεζερβουάρ καυσίμου, πίσω τροχό 18 ιντσών, πλαϊνό σταντ και μίζα στο βασικό εξοπλισμό.

Η Honda απέκτησε ένα νέο αγωνιστικό εργαλείο enduro στην off-road γκάμα της – τη CRF450RX. Αυτή βασίζεται στον κινητήρα και το πλαίσιο της 17YM CRF450R – του πρώτου ολοκαίνουργιου μοντέλου motocross 450cc της Honda εδώ και οκτώ χρόνια.

Το Honda CRF450R είναι σημείο αναφοράς από το 2002 που παρουσιάστηκε.
Ενσαρκώνει την επιτομή της ισορροπίας με ένα κινητήρα που παράγει υψηλή αλλά ωφέλιμη ισχύ και πλαίσιο που επιτρέπει στον αναβάτη να την αξιοποιεί πλήρως. Ανέκαθεν ήταν μία μοτοσυκλέτα που προσέφερε απόλυτο έλεγχο, μαζί με την αξιοπιστία και αντοχή για τα οποία φημίζεται η Honda.

Αυτό την καθιστά την τέλεια πλατφόρμα για μία έκδοση enduro, προσφέροντας στη CRF450RX αφενός τo αυθεντικό moto-cross DNA για να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε ειδική διαδρομή enduro, αφετέρου την αυτοπεποίθηση να κινηθεί με τέρμα γκάζι, και να διαχειριστεί με ευκολία λόφους, στενά περάσματα και κάθε παγίδα οποιασδήποτε διαδρομής.

Το μοντέλο CRF450RX είναι πραγματικά κάτι το ξεχωριστό όχι μόνο για τη Honda, αλλά και για τους αναβάτες και αγωνιζόμενους στην κατηγορία enduro. Έχει διαφορετική εμφάνιση αλλά και αίσθηση κάτι που την κάνει ξεχωριστή απέναντι στον ανταγωνισμό. Και όπως η νέα CRF450R, είναι εκπληκτικά γρήγορη.

O Μασαχίρο Ουτσιγιάμα Large Project Leader της νέας CRF450RX για το 2017 αναφέρει σχετικά:

«Η CRF450RX είναι μία γνήσιο enduro έτοιμη για αγώνες, που δεν συγκρίνεται με οτιδήποτε έχει παρουσιάσει η Honda μέχρι τώρα. Βασίζεται στις βελτιωμένες επιδόσεις του νέου μοντέλου CRF450R και δεν κάναμε κανένα συμβιβασμό στη δημιουργία αυτής της έκδοσης ‘RX’ enduro που υπόσχεται νέες συγκινήσεις σε έμπειρους αναβάτες σε όλο τον κόσμο. Έχει κατασκευαστεί με εργοστασιακές προδιαγραφές που της επιτρέπουν να κερδίζει στο υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο.»

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!