Extreme makeover στο Jeep Grand Cherokee SRT!

Πέτρος Πιτσίνης
Extreme makeover στο Jeep Grand Cherokee SRT!
Το γρήγορο SUV της Jeep μεταμορφώνεται και το εσωτερικό του γίνεται ακόμη πιο ιδιαίτερο, με ένα ειδικό πακέτο ενός ανεξάρτητου βελτιωτή.

Ένας βελτιωτής από τη Βουλγαρία, με το όνομα Vilner, κατάφερε να φτιάξει ένα πολύ ειδικό Jeep Grand Cherokee SRT που αναμφίβολα εντυπωσιάζει. Ο διάκοσμος κινείται στα πρότυπα μιας ειδικής εναέριας ομάδας του Βρετανικού στρατού με το όνομα SAS (Special Air Forces) και αυτό επιβεβαιώνεται και από το ανάλογο έμβλημα στο προσκέφαλο, όπου αναφέρεται και το μότο του σώματος, όποιος τολμάει νικάει (Who Dares Wins).

Λίγα πράγματα έχουν παραμείνει εργοστασιακά στο εσωτερικό του Grand Cherokee SRT και αυτά είναι κάποια κομμάτια από ανθρακονήματα στο ταμπλό, μαζί με την κεντρική κονσόλα. Κατά τα άλλα, το δέρμα με το αλκανταρα έχουν παντρευτεί αρμονικά μέσα στην καμπίνα και το κόκκινο με το μαύρο χρώμα έχουν δέσει σωστά, χωρίς να δημιουργείται μια σχεδιαστική υπερβολή.

Η εταιρεία από τη Βουλγαρία υποστηρίζει πως η δουλειά αυτή της ανατέθηκε από ένα ειδικό πρόσωπο, του οποίου η ταυτότητα όμως θα παραμείνει κρυφή. Να θυμίσουμε πως το Jeep Grand Cherokee SRT κινείται από ένα μοτέρ V8 των 6.417 κυβικών εκατοστών και αποδίδει 470 ίππους, με 630 Nm ροπής. Η κίνηση μεταδίδεται σε όλους τους τροχούς ενώ το βάρος ξεπερνά τα 2.200 κιλά! Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!