Πιθανή η «γέννηση» μιας τετράθυρης Lamborghini

Πέτρος Πιτσίνης
Πιθανή η «γέννηση» μιας τετράθυρης Lamborghini
Η μάρκα με σήμα τον αφηνιασμένο ταύρο δεν αποκλείει τίποτα και για το μέλλον έχει αρκετά σχέδια, όπως την κατασκευή ενός σεντάν, αντίστοιχου της Porsche Panamera!

Από την παρουσίαση του Estoque Concept το 2008, οι φήμες για την παρουσίαση ενός σεντάν που θα φέρει το σήμα της Lamborghini δεν ήταν λίγες, ωστόσο το πρότζεκτ εγκαταλείφθηκε για λίγο, αφού θα έπρεπε η φίρμα να στρέψει την προσοχή της στην Urus, το πρώτο SUV μοντέλο της. Τώρα, το τετράθυρο σεντάν δείχνει να επανέρχεται στο προσκήνιο και η Lamborghini δεν αποκλείει το ενδεχόμενο κατασκευής του!

Συγκεκριμένα, η εταιρεία δεν αναφέρει αν θα το κάνει ή όχι και λέει ότι απλώς πρέπει να δουν αν αυτή θα είναι η σωστή απόφαση. Το τελευταίο πάντως είναι σχετικό καθώς θα υπάρξουν μερικοί που θα τους αρέσει η ιδέα να δουν μια όμορφη λιμουζίνα με τις αναλογίες, το κύρος και τη διαφορετικότητα μιας Lambo, όμως για τους πιο... σκληροπυρηνικούς, θα είναι «ιεροσυλία», όπως άλλωστε και η Urus. Μετά την παρουσίαση του SUV μοντέλου, σίγουρα το τοπίο γύρω από το σεντάν θα γίνει πιο ξεκάθαρο!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!