Δε βιάζεται για οδηγούς η Haas

Νίκος Τσιώκος
Δε βιάζεται για οδηγούς η Haas
Η Haas δε βιάζεται να ανακοινώσει το οδηγικό δίδυμο για τη νέα σεζόν, τη στιγμή που ο Γκάνθερ Στάινερ απέκλεισε το ενδεχόμενο για προώθηση του Σαρλς Λεκλέρκ.

Ενώ έχουμε μπει στην τελική ευθεία για το φινάλε της φετινής σεζόν, κάποιες ομάδες της Formula1 ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει τους οδηγούς τους για το 2017. Μία εξ' αυτών είναι και η Haas, η οποία δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα διατηρήσει τους Ρομάν Γκροζάν, Εστεμπάν Γκουτιέρεζ ή αν θα προτιμήσουν κάποιους άλλους.

Πάντως, οι Αμερικανοί δε βιάζονται, όπως είπε ο Γκάνθερ Στάινερ στην ιστοσελίδα motorsport.com. «Δε βιαζόμαστε, θα πάρουμε τον χρόνο μας. Δημιουργήσαμε ένα μικρό ενδιαφέρον, που είναι κοπλιμέντο. Κάποιοι μιλούν μ' εμάς, οι οποίοι ίσως πριν από ένα χρόνο να έλεγαν ''γιατί να πάω εκεί;''.

Η αγορά δεν είναι πολύ μεγάλη, με τους Φελίπε (Μάσα) και Τζένσον (Μπάτον) να αποχωρούν. Είναι καλό για τους νεαρούς οδηγούς, έρχεται νέο αίμα και κάποιοι μπορεί να λάμψουν», είπε, αρχικά, ο επικεφαλής της Haas.

Στη συνέχεια, απέκλεισε το ενδεχόμενο προώθησης του 18χρονου Γάλλου, Σαρλς Λεκλέρκ, που τώρα προηγείται στη βαθμολογία του GP3. «Είναι πολύ νέος κατά τη γνώμη μας. Είναι πολύ καλός, αλλά νομίζω ότι είναι καλύτερο να έχει άλλη μία σεζόν στο GP3 ή στο GP2. Για την καριέρα του αποφασίζει ο Νικολά Τοντ (ο μάνατζέρ του) και πιστεύω ότι συμφωνεί μαζί μου σε αυτό».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!