Τη γλίτωσαν στο... παρά πέντε! (vid)

Νίκος Τσιώκος
Τη γλίτωσαν στο... παρά πέντε! (vid)
Στο... παρά πέντε τη γλίτωσαν οι υπεύθυνοι ασφαλείας και ο Νίκι Χέιντεν, όταν είδαν τη μοτοσικλέτα του Πολ Εσπαργκαρό να κατευθύνεται πάνω σε αυτή του Αμερικανού.

Της... πτώσης έγινε στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών της Αραγονίας. Όμως, σε δύο εξ' αυτών λίγο έλειψε να έχουμε ένα σοβαρό ατύχημα με τραυματισμούς. Όλα έγιναν στην 14η στροφή, όταν ο Νίκι Χέιντεν έπεσε και οι υπεύθυνοι ασφαλείας απομάκρυναν τη μοτοσικλέτα του.

Στο ίδιο σημείο, ωστόσο, λίγο πιο πίσω... έφυγε και ο Πολ Εσπαργκαρό, με τη δική του να κατευθύνεται πάνω σε αυτή του Αμερικανού. Ευτυχώς, οι υπεύθυνοι ασφαλείας και ο αναβάτης της Estrella Galicia 0,0 Marc VDS Honda την είδαν και αντέδρασαν άμεσα για να γλιτώσουν στο... παρά πέντε τα χειρότερα.

Πάντως, ένας marshal έδειχνε να κουτσαίνει αρχικά, αλλά στη συνέχεια δε φάνηκε να έχει κάτι το σοβαρό. Από εκεί και πέρα, στο ίδιο σημείο έπεσε και ο Μαρκ Μάρκεζ, ο οποίος έπιανε τον δεξί του ώμο, όμως βγήκε εκ νέου για προσπάθεια, που δείχνει ότι θα συνεχίσει κανονικά το Γκραν Πρι.

Τέλος, πτώσεις είχαμε και για τους Βαλεντίνο Ρόσι, Άλεξ Λόους, με τον πρώτο να συνεχίζει την προσπάθειά του και τον τελευταίο να μένει εκτός από πολύ νωρίς και να μην κάνει χρόνο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!