Ο... εσωτερικός κόσμος της Mercedes-Benz S-Class (video)

Ο... εσωτερικός κόσμος της Mercedes-Benz S-Class (video)

Ο... εσωτερικός κόσμος της Mercedes-Benz S-Class (video)

Το κορυφαίο σεντάν της Mercedes είναι έτοιμο για μια μικρή ανανέωση και ένα «κατασκοπευτικό» βίντεο αποκαλύπτει την εικόνα της καμπίνας!   

Άφθονη πολυτέλεια, υλικά κορυφαίας ποιότητας και μπόλικη τεχνολογία είναι τα τρία βασικά συστατικά που χρησιμοποιεί η Mercedes-Benz για την κατασκευή του εσωτερικού της S-Class. Η συνταγή δεν άλλαξε ούτε τώρα και το μοντέλο που θα αντικαταστήσει το σημερινό θα είναι ακόμη πιο εξελιγμένο, σε όλους τους τομείς. 

Όπως μπορούμε να παρατηρήσουμε και στο βίντεο, το ταμπλό καλύπτεται όλο από δέρμα, ενώ στην κεντρική κονσόλα και το τιμόνι δεσπόζει το ξύλο με τα διακοσμητικά από αλουμίνιο. Εννοείται πως θα εφοδιάζεται με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων, η οθόνη του οποίου σχεδόν «ενώνεται» με την αντίστοιχη που χρησιμοποιεί το σύστημα πολυμέσων και φτιάχνουν ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό σύνολο στο μάτι. 

Στη συνέχεια της κεντρικής κονσόλας, βλέπουμε πως το περιστροφικό χειριστήριο για τον έλεγχο του infotainment έχει φύγει και τη θέση του έχει πάρει μια νέα επιφάνεια αφής, την οποία έχουμε γνωρίσει και σε άλλα μοντέλα της Mercedes-Benz. Στο κομμάτι των κινητήρων, θα υπάρχει μια ευρεία γκάμα από μοτέρ βενζίνης και πετρελαίου, καθώς και υβριδικές και επαναφορτιζόμενες υβριδικές (Plug-In Hybrid) προτάσεις. Δείτε το βίντεο. 

Mercedes Erlkönig S-Class Facelift INTERIOR in 4K S-Klasse Mopf INNEN W222 2017 prototype SPY VIDEO

Best of internet