Με αέρα από τη σειρά "S" το Audi TT

Πέτρος Πιτσίνης
Με αέρα από τη σειρά "S" το Audi TT
Με το πακέτο S Line, η εμφάνιση του σπορ κουπέ της Audi θα γίνει πιο «επιθετική», ενώ υπάρχουν και μικρές διαφορές στο «στήσιμο» του μοντέλου.

Οι κορυφαίες εκδόσεις του Audi TT, με το όνομα TTS και TTRS έχουν ήδη παρουσιαστεί, όμως τώρα, η φίρμα προσφέρει λίγη από τη δική τους «αίγλη» και στις απλές παραλλαγές του. Με το πακέτο S Line, έρχονται τα μαύρα διακοσμητικά ένθετα στο εμπρός μέρος, το διαφορετικό «καβούκι» των εξωτερικών καθρεπτών, μια διακριτική αεροτομή στο πίσω μέρος, χρωμιωμένες απολήξεις της εξάτμισης και ζάντες αλουμινίου των 19 ιντσών με ελαστικά 245/35.

Στο εσωτερικό, βλέπουμε τα σπορ καθίσματα μπάκετ, το τιμόνι με το επίπεδο κάτω μέρος, τον ψηφιακό πίνακα οργάνων Audi Virtual Cockpit, επενδύσεις από δέρμα και αλκανταρα και διακοσμητικά από χρώμιο σε διάφορα σημεία. Επιπροσθέτως, το Audi TT με το S Line πακέτο κάθεται 10 χιλιοστά πιο κοντά στο δρόμο και έρχεται με στάνταρ το σύστημα επιλογής προγράμματος οδήγησης Audi Drive Select. Οι πέντε επιλογές του τελευταίου είναι οι Auto, Comfort, Dynamic, Efficiency και Individual. Δείτε τις φωτογραφίες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!