Με αναβαθμίσεις στη Μαλαισία η Ferrari

Με αναβαθμίσεις στη Μαλαισία η Ferrari

Με αναβαθμίσεις στη Μαλαισία η Ferrari

Με αναβαθμίσεις στην αεροδυναμική θα πάει η Ferrari στη Μαλαισία, καθώς μπροστά υπάρχει η μάχη με τη Red Bull για τη δεύτερη θέση.

Μπορεί για μία ακόμα χρονιά να μη μάχεται για τον τίτλο, όμως στη Ferrari δε θέλουν να τερματίσουν πιο κάτω από τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία του πρωταθλήματος κατασκευαστών. Βέβαια, αυτή έχει χαθεί από τη Red Bull για την ώρα και στη Scuderia σκοπεύουν να την ανακτήσουν και να βρεθούν εκεί στο τέλος της σεζόν.

Γι' αυτό και η ομάδα του Μαρανέλο θα πάει στο Γκραν Πρι της Μαλαισίας με αναβαθμίσεις στην αεροδυναμική, ώστε να έχει καλύτερο ρυθμό και φυσικά καλύτερα αποτελέσματα. «Πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Δεν είμαστε εκεί που θέλουμε, από πλευράς ρυθμού, κάποιες φορές είναι καλύτερος, κάποιες φορές χειρότερος.

Περιμέναμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στη Σιγκαπούρη και πάντα υπάρχει η πιθανότητα για νίκη ή έστω να παλέψουμε για το βάθρο. Ακόμα απομένουν μερικά πράγματα να έρθουν, είμαστε εδώ για να δίνουμε μάχες και αυτό θα κάνουμε», δήλωσε ο Σεμπάστιαν Φέτελ για τις αναβαθμίσεις ενόψει της Σεπάνγκ.

Best of internet