Ρικιάρντο: «Στον Ρόσμπεργκ ο τίτλος»

Νίκος Τσιώκος
Ρικιάρντο: «Στον Ρόσμπεργκ ο τίτλος»
Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο πιστεύει ότι ο Νίκο Ρόσμπεργκ θα είναι αυτός που θα κατακτήσει τον φετινό τίτλο στη Formula1.

Σε δύο προσπάθειες πέρυσι και το 2014 ο Νίκο Ρόσμπεργκ δεν κατάφερε να κατακτήσει τον παρθενικό τίτλο της καριέρας του, κάτι που ελπίζει να πράξει φέτος. Η μάχη με τον Λιούις Χάμιλτον είναι μεγάλη και φαίνεται ότι θα πάει μέχρι το φινάλε, όμως ο Ντάνιελ Ρικιάρντο πιστεύει ότι στο τέλος νικητής θα βγει ο Γερμανός.

«Πριν το καλοκαιρινό διάλειμμα, όταν ο Λιούις (Χάμιλτον) κάλυψε τη διαφορά και πέρασε μπροστά από τον Νίκο (Ρόσμπεργκ), σκέφτηκα ότι κανείς δε θα αγγίξει τον Λιούις, αλλά ο Νίκο επέστρεψε. Πρέπει να επιλέξω έναν και θα πω ότι ο Ρόσμπεργκ θα κατακτήσει τον τίτλο», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Αυστραλός σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα του Sky Sports, τη στιγμή που έχει βρεθεί στο βάθρο μαζί με τους δύο πιλότους της Mercedes στους τρεις από τους τέσσερις τελευταίους αγώνες.

Μάλιστα, μίλησε και για το γεγονός ότι μερικές φορές υπάρχει ένταση μεταξύ των δύο διεκδικητών του πρωταθλήματος. «Δε μου αρέσει η ησυχία, γι' αυτό και προσπαθώ να μιλάω είτε στον εαυτό μου, είτε να κάνω κάποια συζήτηση μαζί τους, όμως είναι χαρούμενοι και απολαμβάνουν την άβολη σιωπή».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!