Ρίσκα παρά τη διαφορά λέει ο Μάρκεζ

Πέτρος Πιτσίνης
Ρίσκα παρά τη διαφορά λέει ο Μάρκεζ
Ο πρωτοπόρος στη βαθμολογία του MotoGP, Μαρκ Μάρκεζ, υποστηρίζει πως δεν θα πρέπει να κάτσει με τα... χέρια δεμένα στους υπόλοιπους αγώνες!

Με... μαξιλάρι 43 βαθμών, θα περίμενε κανείς πως ο Μαρκ Μάρκεζ θα... έκοβε λίγο το ρυθμό του. Όμως, ο νεαρός αναβάτης της Honda δεν πιστεύει κάτι τέτοιο και είπε πως θα συνεχίσει να παλεύει καθώς ακόμη κι έτσι, τα αποτελέσματα είναι ευάλωτα και δεν μπορούν να κρίνονται από τόσο νωρίς.

«Οι βαθμοί είναι σημαντικοί, αλλά είναι επίσης σημαντικό να τελειώσω στο βάθρο, οπότε πρέπει να πάρω τα ρίσκα μου. Με το (βαθμολογικό) πλεονέκτημα που έχω, μπορώ να το ελέγξω και αν δεν νιώθω σίγουρος να μειώσω το ρυθμό μου, όπως στο Μισάνο για παράδειγμα. εκεί δεν ένιωθα τόσο καλά και για να τελειώσω τον αγώνα, τελείωσα τέταρτος.

Βεβαίως, αυτό που έμαθα πέρσι είναι ότι πρέπει να έχω σταθερά αποτελέσματα, οπότε προσπαθώ να το εφαρμόσω φέτος. Αυτό είναι το σημαντικό, όμως εξίσου σημαντικό είναι να παίρνεις ένα ρίσκο και να προσπαθείς να τελειώσεις μπροστά από τον Βαλεντίνο (Ρόσι) και τον Χόρχε (Λορένθο)» είπε ο Ισπανός.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!