«Παίζεται» η συμμετοχή του Ιανόνε

Πέτρος Πιτσίνης
«Παίζεται» η συμμετοχή του Ιανόνε
Ο Ιταλός αναβάτης της Ducati είχε ένα ατύχημα στα δοκιμαστικά του προηγούμενου Γκραν Πρι και ακόμη, δεν είναι σίγουρο αν θα συμμετέχει την Κυριακή.

Οι γιατροί ακόμη εξετάζουν τη συμμετοχή του Αντρέα Ιανόνε στο Γκραν Πρι της Αραγονίας, παρά το γεγονός ότι ο Ιατρικός Διευθυντής του MotoGP είχε πει ξεκάθαρα πως ο Ιταλός δεν είχε κανένα πρόβλημα, ακόμη και για τον προηγούμενο αγώνα στο Σαν Μαρίνο.

Σήμερα, ενώ του έδωσαν το πράσινο φως ώστε να συμμετέχει, ο Ιανόνε υποστηρίζει πως έχει αρκετό πόνο την ώρα που βρίσκεται πάνω στη μοτοσυκλέτα και είπε πως θα αποφασίσει μετά την προπόνηση της Παρασκευής.

«Αύριο θα καταλάβουμε καλύτερα την κατάσταση. Θα προσπαθήσω να οδηγήσω όσο καλύτερα μπορώ, όμως είναι πολύ σημαντικό να καταλάβω την κατάστασή μου γιατί αν πονάω πολύ, δεν θα έχω την ίδια απόδοση το Σαββατοκύριακο» ήταν τα λόγια του Ιταλού. Αργότερα, τον ρώτησαν αν αυτό που φοβάται είναι ο πόνος ή μια πιθανή πτώση και είπε: «Ο πόνος. Το πρόβλημα είναι ο πόνος. Όταν χρησιμοποιώ αυτό το κομμάτι του κορμιού μου πονάω πολύ. Οπότε δεν ξέρω. Αύριο θα προσπαθήσω για το καλύτερο και θα δούμε, όμως δεν υπόσχομαι τίποτα καθώς δεν θα οδηγήσω απλά για να οδηγήσω».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!