Σε γιορτινή διάθεση η Toyota Corolla

Πέτρος Πιτσίνης
Σε γιορτινή διάθεση η Toyota Corolla
Το μοντέλο συμπλήρωσε τα πενήντα χρόνια ζωής και η φίρμα λανσάρει μια ανανεωμένη έκδοση της σημερινής γενιάς, με αναβαθμισμένο εξοπλισμό και εικόνα.

Με περισσότερο από μισό αιώνα ζωής, η Toyota Corolla είναι ένα από τα μακροβιότερα μοντέλα στην ιστορία της αυτοκίνησης, για αυτό η εταιρεία δεν χάνει την ευκαιρία να γιορτάσει. Η 50th Anniversary είναι μια ειδική έκδοση που έχει ήδη προστεθεί στην γκάμα, όμως τώρα έρχεται και μια μικρή ανανέωση.

Το facelift «δρα» κυρίως στο εμπρός τμήμα με τη νέα μάσκα, τα ανασχεδιασμένα LED φωτιστικά σώματα και τις νέες ζάντες των 17 ιντσών. Στο εσωτερικό, υπάρχουν καινούργια σχέδια στις ταπετσαρίες υφάσματος και κυκλικοί αεραγωγοί.

Ένα νέο σύστημα ήχου μπορεί να συνδυαστεί με το infotainment και την οθόνη αφής των επτά ιντσών, ενώ η Toyota δεν παραμέλησε την ασφάλεια και εφοδίασε την Corolla με το τελευταίο πακέτο εξοπλισμού Toyota Safety Sense-P. Το τελευταίο, περιλαμβάνει σύστημα αποφυγής σύγκρουσης με το προπορευόμενο όχημα, αναγνώριση πεζών, προειδοποίηση παρέκκλισης από τη λωρίδα κυκλοφορίας και υποβοήθηση διατήρησης αυτής, ενεργό Cruise Control και αυτόματη λειτουργία της μεγάλης σκάλας φώτων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!