Το πρώτο δείγμα από το νέο Nissan Micra

Πέτρος Πιτσίνης
Το πρώτο δείγμα από το νέο Nissan Micra
Το σημερινό Micra βρίσκεται στο τέλος της καριέρας του και η Ιαπωνική φίρμα μας έδειξε τις πρώτες εικόνες του μοντέλου που θα το αντικαταστήσει!

«Μια επανάσταση έρχεται» είναι το μότο της Nissan για το νέο Micra και αυτό δείχνει να είναι πέρα για πέρα αληθινό, αφού από τις πρώτες κιόλας φωτογραφίες, η νέα γενιά του μοντέλου δείχνει πιο φρέσκια, δυναμική και σύγχρονη.

Με τις εν λόγω εικόνες, ήρθε και η επιβεβαίωση από τη μάρκα ότι θα το γνωρίσουμε στην έκθεση του Παρισιού, οπότε δεν θα πρέπει να περιμένουμε και πολύ για να το δούμε... ολόκληρο. Όπως μπορούμε να παρατηρήσουμε, η γωνιώδης εικόνα με τα πολλά «νεύρα» και την εντυπωσιακή μάσκα είναι εδώ, ενώ τα φωτιστικά σώματα έχουν ανάγλυφο σχεδιασμό και προσδίδουν ένα δυναμικό «ύφος» στο μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου.

Οι διακριτικές σπορ πινελιές, όπως η μικρή αεροτομή στην κορυφή της πόρτας του πορτμπαγκάζ, αλλά και οι κρυμμένες χειρολαβές των πίσω θυρών, θα ολοκληρώσουν το αποτέλεσμα. Ακόμη δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες, οπότε δεν γνωρίζουμε και τους κινητήρες που θα το εφοδιάσουν, ωστόσο σίγουρα θα αποτελείται και από μια σειρά νέων μοτέρ με τρεις κυλίνδρους, μικρό κυβισμό και τούρμπο.

Σίγουρα, είναι ένα... άλμα εμπρός από τη Nissan και θα της δώσει όλα τα εφόδια ώστε να παλέψει στη δύσκολη κατηγορία των σουπερμίνι, καθώς απέναντί του θα βρει τις... παραδοσιακές δυνάμεις (Volkswagen Polo, Opel Corsa, Toyota Yaris, Ford Fiesta, Peugeot 208) αλλά και το ολοκαίνουργιο Citroen C3.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!