Όλα τα φώτα στο νέο Citroen C3!

Πέτρος Πιτσίνης
Όλα τα φώτα στο νέο Citroen C3!
Στο Φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το νέο C3, το οποίο άλλαξε ριζικά!

Το πολυαναμενόμενο Citroen C3 θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού και όσοι βρεθούν εκεί, θα έχουν τη δυνατότητα να το θαυμάσουν κι από κοντά. Με φρέσκο σχεδιασμό που έχει εμφανείς επιρροές από το C4 Cactus, το μοντέλο αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στις πωλήσεις της κατηγορίας του και «όπλο» του έχει μεταξύ άλλων, τις προηγμένες τεχνολογίες που το συνοδεύουν.

Ένα πλήρως ολοκληρωμένο και συνδεδεμένο σύστημα κάμερας HD, το οποίο καταγράφει τις εμπειρίες μέσα στο αυτοκίνητο και με τη δυνατότητα κοινοποίησης στα κοινωνικά δίκτυα ή για μετέπειτα προβολή είναι ένα από τα χαρακτηριστικά παραδείγματα, ενώ τα προηγμένα συστήματα υποστήριξης του οδηγού είναι επίσης εδώ. 3D Σύστημα πλοήγησης με αναγνώριση ομιλίας, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα ειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας και σύστημα ανίχνευσής νεκρής γωνίας είναι ένα μόνο δείγμα από αυτά.

Οι κινητήρες που θα βρίσκονται κάτω από το καπό του κόμπακτ Citroen είναι υψηλής απόδοσης Euro 6 και πρόκειται για τον βραβευμένο PureTech βενζίνης των 82 ίππων σε ατμοσφαιρική έκδοση και των 110 αλόγων με τούρμπο. Επίσης, θα υπάρχει ο ντίζελ BlueHDi των 75 και 100 ίππων, ενώ ο πελάτης θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε ένα χειροκίνητο σασμάν ή ένα αυτόματο τελευταίας τεχνολογίας (EAT6).

Επίσης, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, η Citroën θα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία αυτοκίνησης: Ύστερα από την εμπορική επιτυχία του C4 Cactus, η Citroën αποδεικνύει την τόλμη και την ικανότητά της να προσφέρει αυτοκίνητα με μοναδική σχεδίαση, των οποίων η άνεση και η τεχνολογία δημιουργεί ευημερία. Η Citroen στην Παγκόσμια Παρουσίαση του νέου C3, παρουσιάζει τη φιλοσοφία της, παράλληλα με τα νέα μοντέλα E-Mehari, SpaceTourer, και το νέο C4 Picasso, που έχει ξεκινήσει ήδη τις πωλήσεις στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!