To SEAT Ateca παίρνει τα βουνά

Πέτρος Πιτσίνης
To SEAT Ateca παίρνει τα βουνά
Η έκδοση X-Perience του Ateca θα του δώσει επιπλέον στυλ αλλά και ουσία, αφού είναι η ιδανική πρόταση στην γκάμα για όποιον δίνει βάση στις εκτός δρόμου περιπέτειες!

Οι Ισπανοί της SEAT παρουσίασαν πριν από λίγους μήνες το πρώτο τους SUV και τώρα θα μας δείξουν την έκδοση X-Perience. Σε αυτή, το Ateca «ντύνεται» πιο... άγρια και δίνει έμφαση στην εκτός δρόμου οδήγηση, για όσους σκοπεύουν να το λασπώνουν συχνά.

Με ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, βαφή ανθεκτική στις γρατσουνιές, επιπλέον «ποδιές» περιμετρικά του αμαξώματος και μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, η X-Perience έκδοση του μοντέλου του δίνει άλλο «αέρα» στο χώμα. Το εσωτερικό παραμένει το ίδιο σχεδιαστικά όμως οι ταπετσαρίες και οι ραφές πάνε «πακέτο» με τον εξωτερικό χρωματισμό, για να υπενθυμίζει συνεχώς στους επιβάτες που βρίσκονται.

Το μόνο κινητήριο σύνολο που θα συνοδεύει το Ateca X-Perience είναι το τουρμποντίζελ των 2.0 λίτρων με τα 190 άλογα, το οποίο κινεί και τους τέσσερις τροχούς μέσω ενός αυτόματου σασμάν διπλού συμπλέκτη των επτά σχέσεων. Ακόμη, η SEAT δεν έχει ανακοινώσει τιμές, αλλά και σε ποιες αγορές θα είναι διαθέσιμο. Η νέα έκδοση θα παρουσιαστεί στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού, η οποία θα ανοίξει τις πύλες της στο τέλος του Σεπτέμβρη.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!