Λορένθο: «Ξανά για τη νίκη στην Αραγονία»

Νίκος Τσιώκος
Λορένθο: «Ξανά για τη νίκη στην Αραγονία»
Την τρίτη σερί νίκη του στην Αραγονία επιθυμεί ο Χόρχε Λορένθο, τη στιγμή που αναζητάει την πρώτη του στη σεζόν μετά το Μουτζέλο της Ιταλίας.

Στην Αραγονία μεταφέρεται η δράση του Moto GP το προσεχές τριήμερο και εκεί ο Χόρχε Λορένθο κυριάρχησε τα τελευταία δύο χρόνια. Ο Ισπανός δήλωσε πρόθυμος να πανηγυρίσει την τρίτη σερί νίκη του εκεί, τη στιγμή που αναζητάει την πρώτη του στη σεζόν, έπειτα από την Ιταλία και το Μουτζέλο.

Έκτοτε, έχει φέρει κάποια άσχημα αποτελέσματα, όπως η εγκατάλειψη στην Καταλούνια, τη στιγμή που έχει μετρήσει μόλις δύο πόντιουμ. «Παρά τις υψηλές προσδοκίες στο Μισάνο, τελικά μπορέσαμε να επιστρέψουμε στο βάθρο, μετά από κάποιους κακούς αγώνες.

Στο Μισάνο δουλέψαμε καλά κατά τη διάρκεια του τριημέρου, αλλά ο Ντάνι (Πεντρόσα) και ο Βάλε (Ρόσι) ήταν πιο γρήγοροι από εμάς. Τουλάχιστον πήραμε άλλο ένα πόντιουμ και βρήκαμε τη γραμμή, όσον αφορά τη ρύθμιση της μοτοσικλέτας.

Τώρα είναι καιρός να πάμε στην Αραγονία. Αυτή η πίστα ποτέ δεν ταιριάζει τέλεια στη μοτοσικλέτα μας, όμως τα δύο τελευταία χρόνια καταφέραμε να κερδίσουμε. Ποτέ δεν ξέρεις, ειδικά φέτος με τα νέα ελαστικά όλα είναι πρόκληση και πολύ δύσκολα.

Είμαι πρόθυμος να παλέψω στο... σπίτι μου και να γευτώ ξανά τη νίκη», δήλωσε ο αναβάτης της Yamaha ενόψει του επερχόμενου Γκραν Πρι, ενώ βλέπει το έργο του στη μάχη για τον τίτλο να γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο, καθώς απέχει 61 βαθμούς από την κορυφή και απομένουν πέντε αγώνες για το φινάλε της σεζόν.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!