Ανανεώνεται το Corolla του 2017

Νίκος Τσιώκος
Ανανεώνεται το Corolla του 2017
Το νέο Toyota Corolla, που θα βγει στην αγορά, αναμένεται να ανανεωθεί σε στιλ και εξοπλισμό και θα έχει πολλά νέα εξαρτήματα.

Εκτός από την επετειακή έκδοση που θα βγάλει για τα 50 χρόνια, η Toyota αναμένεται να ανανεώσει το Corolla του 2017. Κάτι που σημαίνει ότι αυτό θα έχει πολλά νέα εξαρτήματα εσωτερικά και εξωτερικά. Στο εξωτερικό θα έχει νέα μπροστινή μάσκα, προβολείς LED, τροχούς 16 ιντσών και LED πίσω φώτα. Όσο για το εσωτερικό, εκεί θα πρέπει να μιλάμε για... λίφτινγκ.

Για την ακρίβεια, περιλαμβάνει νέα υφασμάτινη ταπετσαρία, νέο σύστημα αερισμού, καλοριφέρ και κλιματισμού (HVAC), συνδεσιμότητα με bluetooth, ηχοσύστημα Entune, πλοήγηση και μία οθόνη αφής 7 ιντσών. Επίσης, η ιαπωνική μάρκα το έχει... εφοδιάσει με το πρόσφατο σύστημα ασφαλείας Sense-P.

Αυτό δίνει προειδοποίηση για σύγκρουση, ανιχνεύει πεζούς, βοηθάει στην αλλαγή λωρίδας και ανάβει αυτόματα τη μεγάλη σκάλα σε σημείο με μικρή έως μηδαμινή ορατότητα. Από εκεί και πέρα, η Toyota έχει στα πλάνα της το νέο Corolla να επιστρέψει στα προηγούμενα επίπεδα κατανάλωσης, που ήταν 5,88 λίτρα/100 χλμ. εκτός πόλης. Αυτό θα το πετύχει χάρη στο LE Eco, το οποίο θα προσαρμόσει στον κινητήρα 1.8 λίτρων με 140 ίππους.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!