Σε Ultra HD η Formula1 το 2017;

Σε Ultra HD η Formula1 το 2017;

Σε Ultra HD η Formula1 το 2017;

Η διοίκηση της Formula1 σχεδιάζει να προβάλει όλη την επόμενη σεζόν σε Ultra High Definition, μετά την πετυχημένη δοκιμή στο Γκραν Πρι της Σιγκαπούρης.

Σε νέο επίπεδο, όσον αφορά το τηλεοπτικό κομμάτι, ετοιμάζεται να πάει η Formula1. Μετά την πετυχημένη δοκιμή στο Γκραν Πρι της Σιγκαπούρης, η διοίκηση του σπορ κάνει σχέδια, ώστε ολόκληρη η επόμενη σεζόν να προβληθεί σε Ultra High Definition.

Η δοκιμή έγινε σε συνεργασίας της Tata Communications, η οποία είναι ο τεχνικός συνεργάτης της F1, με το Sky Sports, που διατηρεί τα δικαιώματα.

Γι' αυτό στη Μαρίνα Μπέι εγκαταστάθηκαν κάμερες UHD για το μοναδικό μέχρι σήμερα νυχτερινό GP στην ιστορία της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού. «Το UHD προσφέρει τέσσερις φορές πιο υψηλή ανάλυση από το HD κάνοντας την F1 πιο ισχυρή και πιο καθηλωτική εμπειρία στους θεατές από πάντα.

Η επιτυχία στη Σιγκαπούρη δείχνει ότι μπορούμε να προβάλουμε κάθε αγώνα ζωντανά σε UHD την επόμενη σεζόν χρησιμοποιώντας την επόμενη γενιά της υπηρεσίας Sky Q και να συνεχίσουμε να δίνουμε στους πελάτες μας το πακέτο δράσης της F1, για το οποίο εκλιπαρούν», δήλωσε ο διευθυντής επιχειρήσεων του Sky.

Best of internet