«Επίθεση» Βολφ σε Γκουτιέρεζ και απάντηση

Νίκος Τσιώκος
«Επίθεση» Βολφ σε Γκουτιέρεζ και απάντηση
Ο Τότο Βολφ εξαπέλυσε επίθεση στον Εστεμπάν Γκουτιέρεζ τονίζοντας ότι εμπόδισε τη μάχη Ρόσμπεργκ και Ρικιάρντο στη Σιγκαπούρη για να έρθει η απάντηση από τον Μεξικανό. Στήριξη από Haas.

Τον Εστεμπάν Γκουτιέρεζ είχαν στόχο τα... βέλη του Τότο Βολφ, μετά τον αγώνα της Σιγκαπούρης. Ο ισχυρός άνδρας της Mercedes τόνισε ότι ο Μεξικανός εμπόδισε τη μάχη των Νίκο Ρόσμπεργκ και Ντάνιελ Ρικιάρντο για τη νίκη, όταν είχε μείνει έναν γύρο πίσω και έπρεπε να επιτρέψει στους μπροστινούς του να τον περάσουν.

«Βρεθήκαμε σε λίγη κίνηση με τον Φελίπε (Μάσα) και τον Γκουτιέρεζ, που πάλευαν για μία θέση. Ο Γκουτιέρεζ κάνει το ίδιο για όλους, δεν τον ενδιαφέρει ποιος προσπαθεί να προσπεράσει! Αλλά ειλικρινά, θέλω να πω ότι υπάρχει μία μάχη για τη νίκη, με δύο ανθρώπους να παλεύουν σε κάθε δέκατο και κάποιος παρεμβαίνει και είναι πάντα ο ίδιος», ήταν τα λόγια του Γερμανού.

Γκουτιέρεζ: «Άδικο να με γελοιοποιούν δημοσίως»

Κάτι που δεν έμεινε αναπάντητο από τον πιλότο της Haas, ο οποίος είπε πως είναι άδικο να τον γελοιοποιούν δημοσίως και ξεκαθάρισε πως όποιος θέλει να του πει κάτι μπορεί να το συζητήσει με τον ίδιο πρόσωπο με πρόσωπο. «Είμαι πολύ απογοητευμένος που ακούω αυτά τα σχόλια. Το να με γελοιοποιούν δημοσίως δεν είναι δίκαιο.

Θα μπορούσε πολύ εύκολα να έρθει σ' εμένα και να μου μιλήσει πρόσωπο με πρόσωπο και όχι πίσω από την πλάτη μου και δημοσίως. Αν έχει κάτι να πει, να έρθει σ' εμένα. Ξέρει ότι είμαι ανοιχτός χαρακτήρας. Είναι απλά απογοητευτικό να ακούω πώς μίλησε δημόσια», δήλωσε ο Γκουτιέρεζ.

Στήριξη από Haas

Πάντως, ο 25χρονος πιλότος έχει τη στήριξη της ομάδας του, με τον Γκάνθερ Στάινερ να τονίζει ότι είναι σάκος του μποξ σε αυτή την περίπτωση. «Ο Εστεμπάν αυτή τη στιγμή μοιάζει με σάκο του μποξ επειδή ήταν αρκετά καλός και αγωνιζόταν με τον Μάσα, γιατί να έβγαινε από την πορεία του; Βγαίνεις όταν πρέπει να το κάνεις, αλλά νομίζω ότι ήταν πολύ δίκαιος. Δε βλέπω κάποιο πρόβλημα με ό,τι έκανε», ανέφερε ο επικεφαλής της αμερικανικής ομάδας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!