Ρόσι: «Να κάνω καλούς αγώνες»

Νίκος Τσιώκος
Ρόσι: «Να κάνω καλούς αγώνες»
Ο Βαλεντίνο Ρόσι εστιάζει στο να κάνει καλούς αγώνες αυτή τη στιγμή και δε δίνει τόσο έμφαση στη μάχη του τίτλου λόγω της διαφοράς με τον Μάρκεζ.

Η διαφορά των 43 βαθμών από τον πρωτοπόρο Μαρκ Μάρκεζ, ενώ απομένουν πέντε αγώνες για το φινάλε της σεζόν, έχει κάνει τον Βαλεντίνο Ρόσι να μη σκέφτεται τη μάχη του τίτλου, στην οποία ο αντίπαλός του έχει σαφές προβάδισμα.

Γι' αυτό και έχει εστιάσει την προσοχή του στο να κάνει καλούς αγώνες και να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο υπόλοιπο της χρονιάς. «Ακόμα κι αν ήθελα να κερδίσω στο Μισάνο, μπορώ να πω ότι ήταν καλός αγώνας.

Σε όλους τους επόμενους αγώνες θα κάνουμε το καλύτερο για να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, όπως κάναμε και στο Μισάνο. Το μοναδικό που μ' ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι να κάνω καλούς αγώνες. Στην Αραγονία πρέπει να δουλέψουμε καλά από την πρώτη μέρα, όπως κάνουμε όλη τη σεζόν.

Αυτή η πίστα έχει γρήγορες στροφές και είναι δύσκολη στα φρένα, οπότε θα είναι σημαντικό να έχουμε μία καλή μοτοσικλέτα μ' ένα τέλειο στήσιμο. Πραγματικά μου αρέσει η πίστα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, αν και δεν είναι από τις αγαπημένες μου», είπε ο «Γιατρός» ενόψει του Γκραν Πρι της Αραγονίας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!