Στο δρόμο η νέα Toyota Supra; (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Στο δρόμο η νέα Toyota Supra; (video)
Το μοντέλο που θα πάρει το θρυλικό όνομα στην γκάμα της Toyota φαίνεται πως έχει ήδη ξεκινήσει να εξελίσσεται, αφού είδαμε ένα πρωτότυπο με «βαρύ» καμουφλάζ να κυκλοφορεί.

Η BMW και η Toyota εξελίσσουν από κοινού δύο νέα σπορ μοντέλα, με την πρώτη να δίνει το όνομα Z5 στο δημιούργημά της (όπως φημολογείται) και τη δεύτερη να δίνει και πάλι ζωή στον θρυλικό κωδικό Supra. Τα πρώτα δημοσιεύματα λένε πως τα δύο αυτοκίνητα θα κατασκευάζονται στην Αυστρία, στο εργοστάσιο της Magna Stayer και ότι θα έχουν ένα υβριδικό κινητήριο σύνολο με απόδοση που θα βρίσκεται γύρω από τη σφαίρα των 400 ίππων.

Αυτό δείχνει να επιβεβαιώνεται από τα πρώτα βίντεο (παρακάτω) όπου αρχικά το μοντέλο δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου (σαν ένα ηλεκτρικό) και αργότερα όταν ο οδηγός βυθίζει το δεξί πεντάλ, παίρνει ζωή το μοτέρ εσωτερικής καύσης. Δεν έχει προσδιοριστεί αν το αυτοκίνητο που εμφανίζεται είναι η BMW Z5 ή το Toyota Supra, όμως έτσι κι αλλιώς οι διαφορές θα είναι μάλλον μικρές στις εκδόσεις παραγωγής και θα εντοπίζονται κυρίως στη σχεδίαση. Δείτε τα βίντεο!

*Βίντεο: Carscoops

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!