Μια... άκρως προσωπική DS!

Πέτρος Πιτσίνης
Μια... άκρως προσωπική DS!
Η Γαλλική πολυτελής φίρμα δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να διαμορφώσουν όπως εκείνοι θέλουν το μελλοντικό τους αυτοκίνητο, θέτοντας νέα δεδομένα στο cystomizing!

Το πολυτελές «παρακλάδι» της Citroen ονομάζεται DS και για να ξεχωρίζουν ακόμη περισσότερο τα μοντέλα της, η φίρμα δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να προσθέσει τις δικές του πινελιές στο αυτοκίνητό του!

Έτσι δημιουργούνται πολλά ξεχωριστά μοντέλα και χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η DS 5 Commande Speciale (κεντρική φωτογραφία) που θα παρουσιάσει η εταιρεία στην έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι.

Ένα ειδικό μαύρο χρώμα με γυαλιστερή επίστρωση το κάνουν να ξεχωρίζει και αυτό είναι μόνο ένα δείγμα από αυτά που μπορούν να γίνουν στο αυτοκίνητο.

Όπως υποστηρίζουν στη DS, το εσωτερικό μπορεί να παραμετροποιηθεί πλήρως και τα δέρματα στο ταμπλό και στα καθίσματα, όπως και ο σχεδιασμός στα πατάκια, μαζί με μια σειρά διάφορων ακόμη πινελιών (κεντρικό υποβραχιόνιο, πάνελ θυρών, τιμόνι, οροφή, διακοσμητικά κλπ), δημιουργεί ένα διαφορετικό και ξεχωριστό αυτοκίνητο.

Σύντομα περιμένουμε και φωτογραφίες από την καμπίνα της DS 5 Commande Speciale, ώστε να δημιουργήσουμε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για τις επιλογές εξατομίκευσης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!