Στις 7 Οκτωβρίου το WRC 6 (vid & pics)

Νίκος Τσιώκος
Στις 7 Οκτωβρίου το WRC 6 (vid & pics)
Στις 7 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει το WRC 6, το επίσημο video game του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι, για PS4, Xbox One και PC.

Έτοιμο για κυκλοφορία είναι το νέο επίσημο video game του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι, το WRC 6. Αυτό θα κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου την Bigben Interactive για PlayStation4, Xbox One , PC και θα περιλαμβάνει μεγάλες βελτιώσεις στα γραφικά και στον ήχο.

Μάλιστα, για πρώτη φορά οι gamers θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα των Volkswagen, Abu Dhabi Total, Hyundai και M-Sport, όπως είναι φέτος στην πραγματικότητα. Όσον αφορά τους οδηγούς, θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των Σεμπαστιάν Οζιέ, Τιερί Νεβίλ, Κρις Μικ, Μαντς Όστμπεργκ μαζί με επίλεκτους από τις κατηγορίες WRC 2 και Junior WRC.

«Αν απολαύσατε το WRC 5, τότε θα λατρέψετε το WRC 6. Οι προγραμματιστές έχουν εισαγάγει σημαντικές βελτιώσεις για να κάνουν την εμπειρία του παιχνιδιού ακόμα πιο συναρπαστική και να δείχνει πιο πραγματική, ενώ παραμένουν πιστοί στους στόχους να είναι ένα παιχνίδι πλήρους δράσης με κλασσικά Ράλι και θρυλικές ειδικές διαδρομές στις επιφάνειες όλων των τύπων», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του υποστηρικτή του WRC, Όλιβερ Σιέσλα.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι όσοι προπαραγγείλουν το WRC 6 για PS4 και Xbox One θα έχουν στη διάθεσή τους και το δοκιμαστικό Yaris της Toyota, με το οποίο η ιαπωνική ομάδα ετοιμάζεται για την επιστροφή της στο σπορ το 2017.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!