Αισιόδοξος ο Χαριάντο ενόψει 2017

Νίκος Τσιώκος
Αισιόδοξος ο Χαριάντο ενόψει 2017
Αισιόδοξος ότι θα βρει και πάλι μία θέση στη Formula1 το 2017 εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Ρίο Χαριάντο.

Ένα από τα νέα πρόσωπα στη Formula1 για το 2016 ήταν ο Ρίο Χαριάντο. Όμως, ο Ινδονήσιος συμμετείχε μέχρι και το Γκραν Πρι της Γερμανίας, καθώς από αυτό του Βελγίου πήρε τη θέση του ο Εστεμπάν Οκόν στη Manor.

Ο λόγος ήταν ότι από εκεί και για το υπόλοιπο της σεζόν οι χορηγοί του δεν του έδιναν χρήματα, αν και το αρχικό... deal ήταν για όλη τη χρονιά. Πλέον, βρίσκεται σε αναζήτηση χορηγών και σε δηλώσεις του στο Fox Sports εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα επιστρέψει στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού το 2017.

«Δουλεύουμε πολύ σκληρά για να βρούμε χορηγούς. Κοιτάζουμε τις πιθανότητες για ομάδες στη Formula1, τα πράγματα φαίνεται να εξελίσσονται θετικά. Τις επόμενες εβδομάδες θα υπάρξουν πολλές ανακοινώσεις για οδηγούς και ομάδες, ελπίζω να ακούσετε νέα μου σύντομα. Έδειξα μία καλή δουλειά στην πρώτη μου χρονιά στη Formula1.

Ήμουν ανταγωνιστικός απέναντι στον ομόσταυλό μου, που θα είναι το αστέρι της Mercedes στο μέλλον. Οπότε, θεωρώ ότι έδειξα το επίπεδο της απόδοσής μου και πραγματικά θέλω να επιστρέψω την επόμενη χρονιά, ελπίζω να ληφθεί σύντομα μία απόφαση», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!