Χάμιλτον: «Ένα σωρό σκ...α για ένα καλό τριήμερο»

Νίκος Τσιώκος
Χάμιλτον: «Ένα σωρό σκ...α για ένα καλό τριήμερο»
Ο Λιούις Χάμιλτον τόνισε ότι υπάρχουν ένα σωρό σκ...α για να έχει καλούς αγώνες στο υπόλοιπο τη σεζόν και να πάρει ξανά το προβάδισμα και τον τίτλο.

Πριν το καλοκαιρινό διάλειμμα της Formula1 ο Λιούις Χάμιλτον κατάφερε να ανατρέψει μία διαφορά 43 βαθμών και να βρεθεί στην κορυφή όντας 19 πόντους μπροστά από τον Νίκο Ρόσμπεργκ. Όμως, ο Γερμανός επέστρεψε δριμύτερος και με τρεις νίκες έχει ανακτήσει το προβάδισμα και προηγείται με 8.

Έτσι, ο Βρετανός κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα αν θα είναι σε θέση να περάσει εκ νέου στην κορυφή, κάτι που θα του φέρει και τον τίτλο στο τέλος της σεζόν. Ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής τόνισε ότι πρέπει να συνεχίσει την πίεση και να ελπίζει για το καλύτερο, αλλά και πως υπάρχουν ένα σωρό σκ...α πράγματα που πρέπει να γίνουν για να έχει καλούς αγώνες στο υπόλοιπο της χρονιάς και να φτάσει στο τέταρτο πρωτάθλημα της καριέρας του.

«Δεν έχω ιδέα (αν θα βρεθεί και πάλι μπροστά). Δεν ξέρουμε αν θα γίνει ή αν γίνει, πότε θα γίνει. Έχουμε ακόμα έξι αγώνες, απλά πρέπει να συνεχίσω να πιέζω και να ελπίζω για το καλύτερο. Δεν έχω απάντηση γι' αυτό τώρα επειδή κάθε χρονιά είναι διαφορετική. Απλά έχει να κάνει με το πώς θα εξελιχθεί.

Κάποια Σαββατοκύριακα τα πάει καλά και κάποια άλλα τα πάω εγώ καλά. Ο Νίκο (Ρόσμπεργκ) έκανε εξαιρετική δουλειά αυτό το Σαββατοκύριακο και εγώ όχι. Τι θα συμβεί; Μερικά καλά τριήμερα, όπως είχα και στο παρελθόν. Είναι ένα σωρό σκ...α, ένας συνδυασμός πραγμάτων που τελικά κάνουν τέλειο ένα τριήμερο», ήταν τα λόγια του πιλότου της Mercedes στην ιστοσελίδα motorsport.com.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!