Βαλένθια... 2021 στο Moto GP

Βαλένθια... 2021 στο Moto GP

Μέχρι και το 2021 θα φιλοξενεί αγώνες του Moto GP η πίστα Ρικάρντο Τόρμο της Βαλένθια, αφού ανανεώθηκε το συμβόλαιο για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Βαλένθια... 2021 στο Moto GP

Από το 1999 η πίστα Ρικάρντο Τόρμο της Βαλένθια βρίσκεται στο καλεντάρι του Moto GP και από το 2002 κλείνει κάθε χρόνο τη σεζόν. Κάτι που θα γίνεται τουλάχιστον για πέντε ακόμη χρόνια, αφού το συμβόλαιο του σιρκουί ανανεώθηκε για πέντε ακόμη χρόνια.

Αυτό έληγε φέτος και οι Ισπανοί ήρθαν σε συμφωνία με την Dorna, που κατέχει τα εμπορικά δικαιώματα του σπορ, για την επέκτασή του μέχρι και το 2021. «Είμαστε ικανοποιημένοι που το Moto GP θα επιστρέψει στη Βαλένθια γι' άλλα πέντε χρόνια.

Η νέα συμφωνία είναι φανταστική για το πρωτάθλημα, για την Κοινότητα της Βαλένθια και για τους οπαδούς, τόσο της περιοχής, όσο και παγκοσμίως, με τη Ρικάρντο Τόρμο να παρέχει πάντα ένα μοναδικό και αξιομνημόνευτο γεγονός στο τέλος της σεζόν», δήλωσε ο επικεφαλής της Dorna, Καρμέλο Εζπελέτα.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι το τελευταίο Γκραν Πρι για τη φετινή χρονιά είναι προγραμματισμένο για το τριήμερο 11-13 Νοεμβρίου.

Best of internet