Χόρνερ: «Κάτι διαφορετικό για να κερδίσουμε»

Πέτρος Πιτσίνης
Χόρνερ: «Κάτι διαφορετικό για να κερδίσουμε»
Ο επικεφαλής της ομάδας της Red Bull στην Formula 1 παραδέχτηκε ότι η Mercedes είναι πολύ... μπροστά και ότι κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες θα ξανακερδίσουν φέτος.

Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο έφτασε πολύ κοντά στην νίκη στη Σιγκαπούρη, όμως η μοναδική νίκη που έχουν σημειώσει στη Red Bull για φέτος ήταν τον Μάιο, με το μονοθέσιο του Μαξ Φερστάπεν.

Ο Κρίστιαν Χόρνερ, επικεφαλής της ομάδας της Red Bull, είπε: «Στη Σιγκαπούρη, ήμασταν κοντά. Μισό δευτερόλεπτο και θα είχαμε περάσει τη Mercedes. Ας ελπίσουμε πως θα έχουμε ευκαιρίες και στους έξι αγώνες που απομένουν έως και τη λήξη της σεζόν, ωστόσο οι δύο Mercedes ήταν δυνατές σε κάθε Γκραν Πρι μέχρι σήμερα. Θα πρέπει να βασιστούμε σε κάτι διαφορετικό για να κερδίσουμε, όπως στις καιρικές συνθήκες, τη φθορά των ελαστικών ή κάτι παρόμοιο».

Ο Χόρνερ, λίγο μετά, είπε ότι είναι σίγουρος πως ο Φερστάπεν θα ξεπεράσει σύντομα το πρόβλημα που έχει με τις εκκινήσεις στους τελευταίους αγώνες. Μάλιστα, συμπλήρωσε λέγοντας ότι θα εφοδιάσουν το μονοθέσιό του με νέο και καλύτερο συμπλέκτη για το επόμενο Γκραν Πρι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!