Πρώτη επαφή με τη Mercedes E-Class AllTerrain

Πρώτη επαφή με τη Mercedes E-Class AllTerrain

Λίγες ώρες πριν την διαδικτυακή παρουσίασή της και κάποιες μέρες πριν από το επίσημο ντεμπούτο της, βλέπουμε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της εκτός δρόμου E-Class! 

Πρώτη επαφή με τη Mercedes E-Class AllTerrain

Η Mercedes-Benz αποφάσισε να μας δείξει ένα σύντομο βίντεο με πρωταγωνιστή την E-Class AllTerrain, την οποία αναμένουμε εδώ και καιρό. Βρισκόμαστε λίγες ώρες προτού παρουσιαστεί στο διαδίκτυο και λίγες μόνο μέρες πριν το επίσημο ντεμπούτο της στην έκθεση του Παρισιού, οπότε οι αποκαλύψεις είναι μεν περιορισμένες για την ώρα, ωστόσο μας δίνουν μια αρκετά ξεκάθαρη εικόνα του αμαξώματος. 

Τα πλαστικά προστατευτικά περιμετρικά του οχήματος είναι εδώ και θα κάνουν τη δουλειά τους όταν ο ιδιοκτήτης αποφασίσει να... αποχωριστεί την ασφάλεια της ασφάλτου και να «πατήσει» εκτός δρόμου, ενώ διακριτή είναι και η αύξηση της απόστασης από το έδαφος. 

Στον εξοπλισμό θα περιλαμβάνεται και η αερανάρτηση ώστε ο οδηγός να επιλέγει το πόσο κοντά στο δρόμο θέλει να «κάθεται» το αμάξωμα, κάτι που με το σύστημα τετρακίνησης 4MATIC αναμένεται να δώσει πολύ καλές εκτός δρόμου ικανότητες στην «περιπετειώδη» E-Class. Θα πρέπει να περιμένουμε και κορυφαίο τεχνολογικό υπόβαθρο, αλλά και πολύ άνετους χώρους, με το πορτμπαγκάζ να έχει χωρητικότητα άνω των 650 λίτρων και περισσότερα από 1.800 λίτρα με αναδιπλωμένες τις πλάτες των πίσω καθισμάτων. Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο! 

Best of internet